Cancel·lació de les Portes Obertes

Com ja sabeu el centres educatius romandran tancats fins al dia 27 de març seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, per la qual cosa la jornada de Portes Obertes prevista per al 21 de març queda cancel·lada. 

Havíem planificat una xerrada per explicar-vos el nostre projecte educatiu i una visita guiada pels diversos espais del centres. En aquests espais professorat i alumnat us haguessin mostrat el dia a dia del centre: el treball per projectes a 1r i 2n d’ESO, el servei comunitari de 4t d’ESO, les pràctiques del taller de Tecnologia i dels  laboratoris de Ciències, les activitats esportives i musicals. A més, haguéssiu pogut conèixer algunes de les comissions que estan en funcionament i que impliquen una participació activa de l’alumnat com és la Comissió de Coeduació i l’Assemblea Feminista, les que s’estan gestant, com la Comissió Verda, o la feina que s’està desenvolupant des de la Comissió de la Biblioteca per promoure el gust per la lectura.

Per conèixer-nos una mica millor teniu a la vostra disposició aquest  dossier informatiu

Ens hagués agradat moltíssim compartir la jornada de manera presencial amb vosaltres, però les circumstàncies d’emergència sanitària ens obliguen a fer-ho de manera virtual.

Per aquest motiu obrirem el fòrum de l’Alzina per resoldre les vostres preguntes (teniu l’accés al fòrum a la pàgina web del centre, a la part superior) i podreu seguir-nos a través del Twitter @iesalzina.

Cuideu-vos! Cuidem-nos. Ens en sortirem.

Equip directiu

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *