A la web del Consorci i del Departament d’Ensenyament teniu tota la informació actualitzada.

CONTACTE

a8039057@xtec.cat

93 340 98 50

HORARI DEL 25 MAIG AL 5 DE JUNY

9 a 14h

Del 27 de maig al 3 de juny del 2020

PUBLICACIÓ DE LLISTES

  • 15 de juny de 2020   | LLISTAT AMB EL BAREM PROVISIONAL. VEURE PDF
  • 22 de juny de 2020  | LLISTAT BAREM RESOLTES RECLAMACIONS VEURE PDF
  • 26 de juny de 2020  | LLISTAT ORDENADES PER PUNTS DEFINITIVA VEURE PDF
  • 7 de juliol de 2020   |

Cal identificar-se mitjançant un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d’identificació idCAT Mòbil, i el número d’identificació de l’alumne/a amb el qual consta al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC).
El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre.


El tràmit de presentació de la sol·licitud amb suport informàtic s’acaba amb l’enviament per correu electrònic del resguard acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica oficial del nostre centre a8039057@xtec.cat.

En els casos excepcionals en què no es pugui enviar per correu electrònic, els centres hauran d’organitzar la presentació del resguard de sol·licitud i/o la documentació assignant una cita prèvia per a l’accés al centre. La informació per poder sol·licitar la cita prèvia es pot consultar al web del centre corresponent.

ACLARIMENT IMPORTANT SOBRE L’ENVIAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ

Si us decidiu per l’Institut Alzina, cal que envieu la documentació al correu de l’institut a8039057@xtec.cat

A causa del nombre elevat de sol·licituds que rebem i que hem de gestionar un alt volum de documentació, si us plau, abans de fer-nos arribar els arxius sigueu les següents instruccions:

  1. A l’assumpte del email poseu PREINSCRIPCIO BATX 20-21+nom alumne/a
  2. Al text del correu poseu el nom de l’alumne/a
  3. Si ho envieu en format JPG, que tota la informació sigui visible (vigileu els reflexos del flash que a vegades tapa informació). Cada document en una imatge diferente, no tots junts.
  4. Intenteu quadrar les fotos (que no es vegin més elements que no sigui de la documentació)
  5. Poseu el nom del document i el nom de l’alumne (per exemple: DNI pare +nom alumne, Llibre família+nom alumne…), tant si ho envieu en format jpg o PDF.