Benvinguts i benvingudes al nostre institut

L’Alzina és un centre d’ensenyament públic ubicat al barri de Sant Andreu (Barcelona) de tres línies d’ESO i dos de Batxillerat.

Ens preocupa l’aprenentatge, el rendiment i el benestar de tot l’alumnat, sense exclusió. Aquesta preocupació es concreta a oferir un servei de qualitat i aconseguir el millor desenvolupament individual i social de tot el nostres alumnat, en funció dels objectius d’excel·lència del Departament d’Educació i de l’entorn, de l’educació de qualitat, de la cohesió social i de respecte del medi. De la mateixa manera es pretén aconseguir la satisfacció professional de totes les persones que hi treballen, la confiança i participació de les famílies i la corresponsabilitat amb l’entorn.

La comunitat educativa de l’Institut l’Alzina creu que el foment del plaer de la lectura, el plurilingüisme, la innovació educativa  i la utilització de les noves tecnologies de l’aprenentatge i de la comunicació dins de l’aula representen una oportunitat per desenvolupar les competències de l’alumnat i per a dotar-los d’estratègies per a continuar aprenent al llarg de tota la seva vida.

Organigrama 2020-2021