Servei per Adolescents i Famílies

Benvolgudes,

 

Com a membres de la Taula de Salut del districte de Sant Andreu ens posem en contacte per posar-vos al dia en el funcionament actual del Servei per Adolescents i Famílies (SAIF), format pels Punts Aquí T’escoltem i el Centre per Famílies amb Adolescents, en la situació d’emergència sanitària actual.

Donada la situació actual, el SAIF ha hagut de redefinir les seves tasques per tal de donar resposta a les noves necessitats d’adolescents i famílies amb fills adolescents que puguin sorgir de la situació de confinament. 

La finalitat actual i objecte de treball del SAIF és l’atenció, acompanyament al benestar emocional i psicològic dels adolescents i les famílies a través de mitjans telemàtics.

 Per aquest motiu, a part dels canals habituals que s’utilitzen en cada districte a través dels mòbils i e-mail de cada Aquí T’escoltem, s’ha activat un nou telèfon, el 601 641 056, per tal de poder acollir demandes d’adolescents i famílies durant la situació de confinament, actiu de dilluns a divendres de 10h-14h i de 16h-19h.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *