Graduació 2n Batxillerat

Benvolgudes famílies de 2n de batxillerat,

Us informem que el proper dimecres 19 de maig a les 19h se celebrarà l’acte de graduació de 2n de batxillerat. A causa de la covid, hem de prendre mesures excepcionals per evitar contagis.

Cada alumne només podrà convidar a dues persones. S’ha enviat un formulari a l’alumnat per tal que registrin el nom de les persones que podran entrar a l’acte.

És imprescindible dur mascareta en tot moment i respectar les mesures de seguretat (distància de seguretat i desinfecció de mans). Per garantir-ho, l’alumnat estarà assegut amb el seu grup bombolla. Les cadires estaran situades a una distància adequada, i cada família haurà de seure a la zona reservada pel seu grup.

Les entrades i les sortides s’hauran de realitzar per portes diferents en funció del grup classe: les famílies de 2n BTX A entraran i sortiran per la porta principal, les famílies de 2n BTX B entraran i sortiran pel carrer Manigua. Es podrà accedir a partir de les 18,45h.

L’alumnat entrarà i sortirà pel carrer Acàcies.

A cada entrada hi haurà gel hidroalcohòlic i presa de temperatura.

S’ha hagut de sacrificar parts de l’acte per poder realitzar la graduació. La presència de famílies es limitarà a l’assistència a l’acte i us demanarem que marxeu tan bon punt acabi, per tant no hi haurà pica pica. L’alumnat podrà quedar a fer-se fotografies al photocall.

Agraïm la vostra comprensió

Salutacions cordials

Comissió acte de graduació 2n batxillerat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *