L’esforç professional

A les classes de valors de 2n ESO estem tractant  el tema de l’esforç professional i per trobar  exemples propers  els alumnes han entrevistat els seus propis pares i mares. Alguns testimonis:

 

“ Volia ser astronauta, m’agradava molt l’espai. Actualment sóc enginyer de Software. Sempre he de mantenir-me actualitzat, perquè la meva professió canvia molt ràpid. El més important és fer les coses bé, perquè els altres  sabran que fas les coses amb qualitat i ells poden confiar en que tu faràs un bon treball”

 

 

 

“Als 18 treballava al Mc Donalds per guanyar uns diners i pagar-me els estudis. El més difícil de la meva feina és quan algun pacient li donen un diagnòstic dolent. A vegades no ens adonem  de petites coses importants  com poder dutxar-se sol o parlar o caminar o menjar sol, petites coses de les que fem dia a dia que no valorem”

 

 

 

 

“De petit ja treballava a un taller. Vaig començar als 16 anys.  Em vaig formar estudiant i practicant. El més difícil de la meva feina és trobar caps que siguin respectuosos i justos. He hagut de començar de zero dues o tres vegades. No m’he de seguir formant, però cada dia aprenc coses noves”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *