El batec de dos poetes: Max Codinach i Carles Rebassa

Com ja sabeu durant la Setmana de la Poesia a L’Alzina diferents poetes han participat de les Interrupcions poètiques a les aules. En aquesta ocasió els alumnes han pogut gaudir dels poetes Max Codinach, Maria Sevilla i Carles Rebassa, que ens han endinsat en els seus móns particulars i han intercanviat opinions amb el públic.
Max Codinach, estudiant de filosofia i llibreter a la vila de Gràcia, ha enlluernat els alumnes amb els seus poemes. També ha carregat contra la poesia còmoda i burgesa dels suposats “humanistes”. Tant això com la seva joventut ha fet que els alumnes de 3r i 4t d’ESO el sentin molt proper i li hàgin formulat nombroses preguntes.
Carles Rebassa, premiat amb el Carles Riba (el premi més prestigiós de la poesia en llengua catalana) ha visitat les aules de 4t d’ESO i batxillerat. A banda de poemes propis, s’ha llençat a recitar (amb tota la destresa que el caracteritza en el camp de la poesia oral) poemes d’altres autors, com Vicent Andrés Estellés o Albert Pla.
En acabar, la comissió poètica de l’institut ha fet obsequi als poetes de dues llibretes amb un logotip creat especialment per a la Setmana de la Poesia de L’Alzina: dos llibres en blanc perquè els poetes els segueixin omplint de versos. Gràcies, Max i Carles!
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *