Taller sobre nutrició i salut

Dimecres 3 de maig, l’alumnat de 2n ESO ha disfrutat del taller sobre nutrició i salut de la dietista-nutricionista que treballa a diversos CAPs de la ciutat, entre ells, el de Maragall.

Lourdes Bàguena ens ha explicat breument els processos voluntaris (elecció) i involuntaris (fisiològics) de l’alimentació.
La part més interessant per nosaltres ha estat “anar de compres“. L’alumnat, en grups de treball han hagut de fer la compra per decidir alguns dels àpats del dia: esmorzar abans de sortir de casa, esmorzar a mig matí (pati) i berenar.
Els diferents grups han hagut de discutir quins aliments incloure al cistell. Pensàvem que seria fàcil? Som conscients que, per exemple la fruita tot i ser un aliment bàsic, necessari i excepcional pot ser molt ric en sucres? Al final, potser el més obvi és l’ideal: l’equilibri és la base de l’alimentació. Sembla fàcil, però alguns hem tingut puntuació negativa al “joc de la compra”.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *