AMGEN Transferciencia

L’alumnat de 2n de batxillerat que fa l’optativa de biologia ha participat en unes activitats promogudes pel projecte AMGEN Transferciencia, que fomenta les vocacions científiques en l’alumnat de secundària: un taller sobre malalties neurodegeneratives realitzat per una investigadora de l’IBEC i una visita a aquest centre d’investigació.
Dimarts 18 d’abril l’alumnat va participar en un taller dut a terme per Maria Demestre, investigadora de l’IBEC, que els va parlar sobre la seva vida d’investigadora  treballant a Alemanya, Anglaterra i actualment a Barcelona; i els va fer una xerrada sobre malalties neurodegeneratives i models per investigar-les. A partir de dades de la seva pròpia investigació, l’alumnat va haver de fer representacions gràfiques, interpretar-les i comentar-les en grup.
Dijous 20 d’abril vam anar a visitar l’IBEC, situat al Parc científic de Barcelona, on vam poder disfrutar d’una xerrada sobre les investigacions que es duen a terme en aquest centre i visitar part de les instal·lacions.
Va ser una experiència molt profitosa i interessant per l’alumnat.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *