Taller de reanimació cardiopulmonar

image.png

Aquest dimecres 16 de febrer l’entitat SAMS (Síndromes Arrítmicos relacionados con la Muerte Súbita) ha estat en el nostre centre per a realitzar amb els tres grups de 1r de batxillerat, un taller de reanimació cardiopulmonar.

L’activitat ha estat molt ben acollida pel nostre alumnat i han valorat molt l’experiència i el coneixement que els ha aportat.

Us afegeixo unes petites reflexions que han fet:

Mireia: El taller que ens han vingut a fer avui a l’institut m’ha semblat molt útil ja que et permet saber què fer en cas de trobar alguna persona que necessita la teva ajuda de manera immediata i el com utilitzar el DEA. Sincerament, el fet de poder salvar una vida amb les teves mans em sembla espectacular.

Jean Paul: Me ha parecido entretenido y educativo y muy seguramente me pueda servir para ocasiones donde pase lo practicado en la clase.

Noa Ventura: Aquesta activitat m’ha semblat molt interessant, he pogut resoldre dubtes i practicar com si fos un cas real, aquesta formació em servirà per a algun futur si algú pateix d’un atac cardíac, poder ajudar en el que calgui per salvar-li la vida.

Luvna Al Hamouti: Me ha parecido una actividad muy interesante y importante, ya que si alguna vez estamos en uno de estos casos sabremos actuar.

Andreu López: Bé, aquesta m’ha semblat una activitat de vital importància, ja que amb els coneixements que hem adquirit podem arribar a salvar vides o per lo menys col·laborar en casos de mort súbita o de propi inconsciència.

Crec que s’haurien de fer més activitats com aquestes, interactives, divertides interessants i formatives, sobre temes que per molt que no es parla molt són importants.

Lluna Arregui: M’ha semblat una activitat molt interessant i també a la qual he après molt . Considero que la funció que fan és molt necessària, ja que si la majoria de població sabem fer-ho segur que podríem evitar moltes morts.

Laura Torres: He après una cosa que tenia ganes d’aprendre i de veritat el dia de demà em pot ser molt útil, a mi i a tots.

Jan Casado: Un taller rítmic i enriquidor per a la supervivència col·lectiva.

Enric Gónzalez: Una Experiència i activitat pràctica que ens ha permès conèixer la manera d’actuar davant d’un problema.

Celia Canovas: una experiència inoblidable que ens ajuda a salvar vides.

Ivan Egido: Un taller útil i pràctic que pot ser decisiu per les nostres vides.

Cèlia Salomé: Des del meu punt de vista, un taller molt dinàmic i alhora, professional que pot servir-nos en el nostre dia a dia, d’ara en endavant. Una dinamització molt interessant i pràctica que ens serveix com a formació útil a les nostres vides per saber com actuar davant aquest incident, sabent que no són poc habituals.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *