Taller Plantes aromàtiques i culinàries, de la llavor al plat

L’alumnat de 3r d’ESO, a través de la matèria de biologia, ha participat en el taller “Plantes aromàtiques i culinàries, de la llavor al plat” dirigit per Nerea Iraragorri, @eljardimedicinalamalur.

En aquest taller, l’alumnat ha pogut treballar els òrgans dels sentits per identificar, reconèixer i tastar plantes que utilitzem habitualment com a remeieres o culinàries (romaní, farigola, sàlvia o orenga), així com a olorar els seus olis essencials i preparar receptes de cuina utilitzant-les.

Ha estat una experiència molt enriquidora i dinàmica, enmarcada en l’estudi i experimentació amb el sistema nerviós, que forma part del temari de 3r de l’ESO.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *