Propostes de lectures per a joves i adults

Benvolguts i benvolgudes,

Arriba l’estiu, i després d’aquest període de confinament i amb el retorn progressiu a la normalitat, pensem que és un bon moment per redescobrir el plaer de la lectura, i per tornar a reenamorar-nos de la vida i dels carrers, i redescobrir de nou els llibres, les llibreries i els llibreters.

Des de Llegir en Català us proposem un seguit de lectures per a joves i adults perquè les pugueu compartir amb tota la comunitat educativa.

Hem seleccionat els nostres títols més recents per a joves. Es tracta de llibres que els proporcionen bones històries que fomenten la reflexió i l’esperit crític. També hem inclòs novetats per a adults. Són una mostra del que publiquem des de les editorials de l’associació i esperem que us agradin i us ajudin a descobrir nous universos literaris.

Llegir en Català està formada per 8 editorials independents de Catalunya i el País Valencià (Alrevés/Crims.cat, BiraBiro, Saldonar, Les Hores, L’Avenç, Raig Verd, Sembra Llibres i Tigre de Paper) que treballem per fer arribar als lectors els millors llibres en català. Si en voleu saber més o voleu contactar-nos podeu visitar el web:
https://llegirencatala.cat/

Posem la nostra feina i tota la nostra il·lusió a favor de la cultura i la literatura en llengua catalana.

Bon estiu i bones lectures!

LLEGIR EN CATALÀ
Associació d’Editorials Independents
www.llegirencatala.cat
info@llegirencatala.cat
@llegirencatala

facebook.com/llegirencatala

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *