Benvolguda  família,
Com es va comentar ahir a la reunió informativa sobre el viatge de fi de curs al sud de França, us demanem que efectueu el 2n pagament del mateix, un total de 208 euros que se sumaran als 100 que ja vau abonar com a bestreta a començaments de curs. Amb això, el cost del viatge estaria cobert.
Us demanem que feu aquest pagament com a màxim el diumenge 5 de febrer al següent número de compte: Caixabank ES18 2100 3201 3322 0040 7455
Aprofitem també per a adjuntar-vos el Power Point de presentació del viatge realitzat per l’agència Valua Travel.

Benvolgudes famílies,
El proper dimarts 31 de gener, a les 18.30 h, tindrà lloc a l’institut una reunió informativa sobre el viatge de fi de curs de 4t de l’ESO al sud de França. En la mateixa, estarà present el professorat acompanyant i la coordinadora de nivell, així com personal de l’agència amb la qual estem treballant en l’organització d’aquesta sortida.
La durada prevista de la reunió és d’1 hora.

Atentament,

Raquel Martín Sánchez

Coordinadora de 4t


Benvolgudes famílies,

Us hem enviat per tokapp el document d’inscripció al viatge de fi de curs de 4t de l’ESO que ens ha passat l’agència amb la qual estem treballant per a recollir les dades de l’alumnat. A l’adjunt trobareu la informació necessària per a realitzar-la correctament, incloent l’enllaç a un vídeo tutorial amb les explicacions corresponents.   https://tokapp.com/url/zapz7twd

L’agència ens ha informat que disposeu fins al proper dimecres 25 de gener per a realitzar la inscripció.

Atentament,

Raquel Martín Sánchez

Coordinadora de 4t


Estimades famílies,

Com us vam informar a la reunió de famílies d’inici de curs, entre el 14 i el 16 de juny de 2023 (ambdós inclosos), es realitzarà el viatge de final d’etapa de 4t al sud de França. Podeu consultar el programa previst d’activitats i visites al document adjunt elaborat per l’agència Valua Travel.

Us recordem que l’aposta del centre és vincular el viatge amb activitats pedagògiques i culturals, en aquest cas lligades al projecte interdisciplinari sobre Memòria i exili, en el qual intervenen diverses matèries i que es durà a terme al tercer trimestre. També s’inclouen activitats esportives i lúdiques.

El cost total del viatge, calculat tenint en compte la participació de 65 alumnes, és de 290 euros. Us demanem que, com a màxim el dia 17 de novembre de 2022, feu un avançament de 100 euros (reserva allotjament, transport, etc.). L’agència ens ha informat que aquesta quantitat no es pot retornar en cas de baixa voluntària.

Número de compte: Caixabank ES18 2100 3201 3322 0040 7455

Us recordem que per poder participar en aquest viatge cal estar al corrent dels pagaments de les sortides acadèmiques i la quota anual.

Tal com recullen les normes del centre, l’equip docent i la direcció poden decidir que un alumne/una alumna no assisteixi al viatge per acumulació de faltes lleus i/o greus, de la qual cosa la família en serà informada pertinentment abans del segon pagament.

Properament, convocarem una reunió específica per informar més àmpliament del viatge, adreçada a les famílies de l’alumnat participant.

Atentament,

Raquel Martín Sánchez, Coordinadora de 4t de l’ESO