Estimades famílies,

Com us vam informar a la reunió de famílies d’inici de curs, entre el 14 i el 16 de juny de 2023 (ambdós inclosos), es realitzarà el viatge de final d’etapa de 4t al sud de França. Podeu consultar el programa previst d’activitats i visites al document adjunt elaborat per l’agència Valua Travel.

Us recordem que l’aposta del centre és vincular el viatge amb activitats pedagògiques i culturals, en aquest cas lligades al projecte interdisciplinari sobre Memòria i exili, en el qual intervenen diverses matèries i que es durà a terme al tercer trimestre. També s’inclouen activitats esportives i lúdiques.

El cost total del viatge, calculat tenint en compte la participació de 65 alumnes, és de 290 euros. Us demanem que, com a màxim el dia 17 de novembre de 2022, feu un avançament de 100 euros (reserva allotjament, transport, etc.). L’agència ens ha informat que aquesta quantitat no es pot retornar en cas de baixa voluntària.

Número de compte: Caixabank ES18 2100 3201 3322 0040 7455

Us recordem que per poder participar en aquest viatge cal estar al corrent dels pagaments de les sortides acadèmiques i la quota anual.

Tal com recullen les normes del centre, l’equip docent i la direcció poden decidir que un alumne/una alumna no assisteixi al viatge per acumulació de faltes lleus i/o greus, de la qual cosa la família en serà informada pertinentment abans del segon pagament.

Properament, convocarem una reunió específica per informar més àmpliament del viatge, adreçada a les famílies de l’alumnat participant.

Atentament,

Raquel Martín Sánchez, Coordinadora de 4t de l’ESO