Per segon any volem portar la poesia al centre al llarg d’una setmana (del  21 al 25 de març). Enguany porta el títol “Més enllà de les paraules”, per explorar els  territoris artístics veïns (música, art plàstic, dansa, teatre…)  Donant cabuda així  a tots els àmbits creatius que puguin estar presents al centre.

Comptem amb la participació d’un grup d’ alumnes d’APS de 4 ESO, que ens estan ajudant en l’organització, a la vegada que estan compartint la seva obra poètica i opinant sobre obres de poetes contemporanis que exploren noves maneres de mostrar l’obra poètica.

Si no hi ha contratemps de darrer moment, comptarem amb la poetessa Anna Gas, ex-alumna de l’Alzina que vindrà a recitar alguns del seus poemes a l’alumnat de 4 ESO.  L’Anna Gas va estudiar un grau d’estudis literaris i psicologia a la Universitat de Barcelona. Ha estat premiada amb diversos guardons, entre ells el Premi Mercè Rodoreda per la seva novel·la  El pèndol.

Comptarem amb la participació de Judit Terés. Aquesta poetessa  del barri, de 21 anys,  es va  iniciar en l’escriptura  quan era petita i a la preadolescència es va començar a decantar pel format poètic, que va explotar com a únic estil durant els anys següents.  Darrerament, ha començat a explorar altres formats com el relat breu i el conte. Ha participat en diferents concursos de poesia oral i escrita i ha col·laborat en un recopilatori de poemes de la poeta Marta Belmonte, titulat: “Si corres descalza no duelen los clavos”.

En aquest espai anirem penjant les diverses activitats relacionades amb la Setmana de la Poesia. Seguiu-nos!

NOTÍCIES