L’Alzina participa al concurs nacional Premio Aprendizajeservicio

Aquest curs, 2021-2022, l’institut L’Alzina es presenta a un concurs nacional sobre els ApS. És la primera vegada que participem en aquest concurs, malgrat que aquest és el tercer curs que al nostre centre realitzem els serveis comunitaris o ApS. En aquest concurs hi participen centres de tot el territori espanyol i hi ha diferents modalitats de premis. Nosaltres hi participem amb dos treballs realitzats el curs passat. Som conscients que hi ha molts centres que hi participen i ho fan amb projectes molt interessants, però confiem que els projectes de l’institut siguin reconeguts.

Ja ens han confirmat l’acceptació dels treballs a concurs: «La campanya antiracista a l’Institut l’Alzina» (aquest treball va estar exposat al vestíbul del centre força dies i segurament molts de vosaltres i alguns familiars el vàreu poder veure). El segon és el treball. «Coneixem la biblioteca del nostre centre» (aquest treball potser no tant vistós, va ser explicat pels alumnes que el varen realitzar a les diferents classes).

Aquests dos treballs són fruit de la il·lusió, de l’esforç i del treball de l’alumnat que el curs passat van fer quart d’ESO al centre. I de l’empenta i supervisió del professorat de Ciències Socials, Català, Castellà, Anglès i de la companya responsable de la Biblioteca.

Avui com a Referent dels ApS de l’Institut volia compartir amb tota la comunitat educativa aquest  petit pas, i animar a seguir treballant per poder seguir oferint realitats com les que avui estic comentant.

Adjunto els links dels vídeos que s’han presentat al concurs per si algú/na hi esteu interessats.

Crec que el més important del caminar, és fer la primera passa.

Campanya antiracista a l’Institut l’Alzina: https://www.youtube.com/watch?v=mrZ1PgyCaYg

Coneixem la biblioteca del nostre centre:  https://www.youtube.com/watch?v=0wJ2Hvka1LA 

Jesús Navarro 

Referent del servei comunitari Ins L’Alzina

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *