Bones festes 2020

Benvolgudes famílies,

Malgrat la incertesa i les inquietuds amb què iniciàvem aquest curs tan atípic podem felicitar-nos com a comunitat educativa per haver mantingut el centre obert durant aquest primer trimestre.

Malauradament la COVID-19 també ens ha afectat i hem tingut força grups en quarantena, tot i així, les proves de cribratge han demostrat que el contagi dins les aules és pràcticament inexistent. D’aquí que les mesures de seguretat i higiene, recollides en el Pla d’organització del centre, siguin tan importants de seguir (distància, mascareta, mans, entrades i sortides esglaonades, neteja dels espais compartits, etc.).

Som conscients que per als vostres fills i les vostres filles no és ni ha estat fàcil. Per als joves és molt important assistir presencialment al centre, relacionar-se amb els companys, sentir que formen part del grup i saber-se acompanyats en tot moment. Estan fent un esforç molt important en benefici de tots i totes, per tant, volem fer-los arribar el nostre agraïment i reconeixement.

Com ja ha anunciat el Departament d’Educació la tornada a les aules després de Nadal serà el dia 11 de gener.

Desitgem que amb les últimes campanades de 2020 s’acabi aquest any que ens ha mostrat la seva cara més fosca, però que alhora ens ha ensenyat a ser resilients, solidaris i a sentir-nos acompanyats malgrat la distància.

Us desitgem bones festes,

Nadal és un temps de retorn a la la màgia i a la il·lusió de la nostra infantesa, a les mirades d’afecte i tendresa, a l’escalfor de les llars i a l’olor que deixen escapar les cassoles. 

Nadal és mirar enlaire i embadalir amb els llums, veure passar carrosses, fer cagar el tió i sorprendre’s en trencar l’embolcall d’un regal. 

Nadal és tornar a ser un nen i recordar que les petites coses de la vida són les més essencials.

Atentament,

L’equip directiu

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply