Actualització del web tria educativa

El Departament d’Educació presenta l’última versió del web Tria Educativa i, per tant, es consolida com a web de referència de consulta dels estudis i es tanca, definitivament, l’antic Estudiar a Catalunya.
 
Tot i la inclusió de tots els estudis obligatoris, no s’ha volgut perdre la mirada cap als nois i noies que acaben l’ESO i han de decidir quin itinerari formatiu triar. És per això que aquest web, a més del cercador general, incorpora una cerca guiada a partir del perfil de l’usuari (mitjançant l’opció “T’ajudem a triar?”), amb què es rep una resposta més ajustada, per exemple, en la cerca de centrre, la tria d’estudis o sortides professionals, o l’homologació d’estudis.
 
Així mateix, aquest web enllaça al portal de preinscripció, a l’apartat proves d’accés, o homologació d’estudis estrangers, segons el perfil de la cerca, fet que en simplifica la navegació entre webs, especialment ara que estem en període de preinscripció i proves d’accés.
 
També s’hi ha ampliat el material audiovisual de cada estudi, amb vídeos, pòdcasts, preguntes més freqüents i una visualització interactiva dels itineraris més habituals. 
 
Podeu consultar aquesta pàgina web a través de l’apartat d’Orientació de L’Alzina: Orientació 3r i 4t ESO i Batxillerat – Institut L’Alzina
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *