Acollida de l’alumnat. Inici de curs 2020-2021

Tot a punt per començar el curs 2020-2021!

És molt important que llegiu el document PLA D’ORGANITZACIÓ, on trobareu totes les indicacions per on han d’entrar l’alumnat segons el seu curs, etc.

Declaració Responsable per a les famílies d’alumnes que, com sabeu, és obligatori lliurar omplert i signat el dia 14 de setembre.

Descarregar declaració responsable majors 18 anys

Descarregar declaració responsable menors 18 anys

Us compartim dues comunicacions informatives que el Departament de Salut adreça a les famílies: Mesures extraordinàries de salut per evitar els brots de la covid-19 a les escoles i un annex amb “altres recomanacions i procediment d’actuació. US RECORDEM QUE L’ALUMNAT HA DE VENIR A L’INSTITUT AMB MASCARETA.

 

Dilluns 14 de setembre l’alumnat  serà rebut pel seu tutor. La durada prevista serà de 1 hora, després marxaran a casa. L’alumnat haurà de fer servir l’accés corresponent (els podeu veure al plànol adjunt).

9.00h 4t ESO

10.00h 3r ESO

11.00h 2n ESO

12.00h 1r ESO

13.00h 1r i 2n Batxillerat

 

 

L’inici de les classes es farà el dimarts 15 de setembre en horari de 8 a 14.30h i l’inici del menjador també serà dimarts 15 de setembre. Per quedar-se al menjador, cal haver entregat el document d’inscripció. Veieu la secció de menjador del menú famílies de la web de l’Alzina.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *