L’AULA D’ACOLLIDA SURT A VISITAR EL CENTRE DE BARCELONA

Després d’haver treballat sobre la ciutat de Barcelona a classe, vam decidir visitar el centre històric.  El matí del 21 de desembre vam marxar amb el Marc Aragüés i l’Anna Segura.  Vam fer un itinerari en el que ens van parlar sobre la fundació de la ciutat mentre anàvem visitant les columnes del Temple d’August, els restes de la Muralla i les Termes romanes del Port.  Vam acabar la visita a la Barceloneta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant la visita, vam entrevistar  el senyor Josep, el propietari de l’ Haití, un bar històric al costat de la plaça Sant Jaume.

Vam saber que el bar es va obrir al 1957, però que el sr. Josep el va adquirir al 1962, l’any de la nevada, és a dir, que el gestiona des de fa 60 anys.  Es un bar molt freqüentat els matins, que és quan venen els treballadors de la Generalitat i de l’Ajuntament.  El propietari explica que ha conegut molts polítics i que ha servit café diverses vegades al president Torras.  L’especialitat de bar és l’entrepà de bull, un embotit. Pel propietari, treballar a un bar és com estar davant d’una finestra oberta al món. Reconeix que és un bar molt

particular, on només sona música clàssica i que no té màquines escurabutxaques. Es seu fill l’ajuda en el negoci. Li sembla però que un bar com el seu no té gaire futur, perquè és un estil que ja no es porta. Nosaltres, en canvi, creiem tot el contrari. Haití, no tanquis mai !

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *