Accés a UNPORTAL (informació sobre els ensenyaments postobligatoris)

Benvolgudes famíles,
Som conscients de la situació d’incertesa i dificultats que ha provocat la suspensió del Saló de l’Ensenyament de Barcelona.
Us oferim la possibilitat que la comunitat educativa del centre (alumnat, famílies i professorat) accedeixi als webs de graus i cicles formatius d’Unportal, a cost zero, entre els dies 18 i 22 de març des de tot tipus de dispositius (ordinador d’escriptori, portàtil, tablet o mòbil).
Teniu la possibilitat de conèixer les funcionalitats del recurs reservades per als subscriptors, com la comparativa, o a l’accés a les fitxes dels graus o cicles de grau mitjà o superior, on trobareu més de 70 indicadors de cadascun dels estudis. Hem pensat que aquest recurs pot ser valuós sobretot per a les famílies de 3r i 4t d’ESO.
L’eina és molt intuïtiva (com podeu veure en aquest vídeo) i no requereix d’una formació prèvia per poder ser utilitzada durant uns dies. En la carta adjunta podeu trobar l’usuari i la contrasenya a UNPORTAL per iniciar sessió (i recordeu que només serà accessible a partir de les 0:00 del dia 18 de març).
Moltes gràcies.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *