Distinció a la selectivitat
Juny 2010

A les proppassades Proves d’Accés a la Universitat (Selectivitat) dels curs 2009-10, la nostra alumna Elisabet Murt ha obtingut una nota mitjana de 9,40, i s’ha classificat entre les quinze millors notes de tot Catalunya. Per això, ha rebut una Distinció atorgada pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa el darrer mes de juliol.

Carlos Castel

Fem Matemàtiques 2011.
Fase final de Catalunya.

Dissabte 28 de maig s’ha celebrat a Terrassa la fase final de Catalunya del concurs de resolució de problemes Fem Matemàtiques 2011.

Com deveu saber, el Manel Fernàndez de 1r ESO D, ha participat després de superar les dues fases anteriors.

I no només ha participat sinó que amb el grup al qual ha estat adscrit ha aconseguit el premi en la modalitat de grups corresponent al nivell de 1r ESO.

The “Fourth English Competition for Catalan Schools”
(The Fonix 2011)

We would like to congratulate Marlene Rivero Bartolomé, a first of Batxillerat student, who has classified the second in the final stage in the “4th English Competition for Catalan Schools”.

The Awards Ceremony will be held on May 27th where she will be given the prize she has won: a stay in an English Summer Camp in Catalonia.

Good job, Marlene! We are proud of you!!

For further information www.concurs-angles.info

English Department

Finalistes Olimpiada de Física 2011.

El dia 18 de març es va fer pública la classificació dels 20 alumnes seleccionats a Catalunya per participar a la fase nacional de l’Olimpíada Espanyola de Física. Els dos alumnes participants del nostre institut, Bruno Vescovi i Júlia Hosta, han estat classificats en el llocs segon i catorzè respectivament.

Les competicions de caràcter intel·lectual entre l’alumnat d’ensenyament secundari i superior tenen una forta tradició a països con Anglaterra, França, els Estats Units, etc., on l’entrada a universitats de prestigi va precedida d’una selecció de l’alumnat. Aquestes competicions tenen per objectiu incentivar l’alumnat amb talent a obtenir els millors resultats acadèmics.

Més enllà de la classificació obtinguda pels nostres brillants estudiants de 2n de batxillerat, volem destacar la importància de la seva participació amb tot el que implica d’esforç i superació personal.

ENHORABONA, Bruno i Júlia!

Distinció a la selectivitat.
Juny 2011

El David Aragón i la Júlia Hosta, alumnes de l’INS L’’Alzina, són 2 dels 184 alumnes de tot Catalunya que han obtingut una nota superior a 9 a les PAAU ( selectivitat).El conseller Andreu Mas Collell els va fer lliurament de la corresponent acreditació en un acte celebrat el 21 de juny a l’Auditori.L’Alzina és un dels 21 centres amb més d’un alumne guardonat.

Felicitem aquests excel·lents alumnes i les seves famílies.

Alumnes de batxillerat, l’any passat va ser la Bet, aquest any el David i la Júlia, ara heu de ser tres, o més!

The Sixth English Competition for Catalan Schools
The Fonix 2013

We would like to congratulate Laia Fernández Villanueva, a 2nd of ESO student, who classified the second in the final stage in the sixth English Competition for Catalan Schools.

The Award Ceremony was held last May 24th at INEF building where she was given the prize she had won: an on line English course and a set of study materials.

Good job, Laia! We are proud of you !!

For further information visit the web page www.concurs-angles.info.

XXXV Primi Baldiri i Reixac

Aquests premis, destinats al’estímul i al reconeixement de l’escola catalana, són dotats per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre- nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades en la nostra cultura.

Atorgats a treballs escolars fets en català, pel seu contingut i qualitat, que tractin sobre qualsevol àrea de coneixement, realitzats en equip per alumnes d’ensenyament no universitari.

El jurat és format per Carme Alcoverro, Joan Arjona, Rosa Boixaderas, Josep M. Calbet, Alba Espot, Assumpta Fargas, Josep González- Agápito, Anna Ramis i Maria Vinuesa.

Els treballs, que han estat mereixedors d’un d’aquests premis, són aquestes videolits. Un treball conjunt de l’alumnat de 1r de batxillerat.

Distinció a la selectivitat.
Juny 2013

El Marçal Ainsa alumne de l’INS L’’Alzina, ha obtingut una nota superior a 9 a les PAAU ( selectivitat).El conseller Andreu Mas Collell li va fer lliurament de la corresponent acreditació en un acte celebrat el 25 de juny a l’Auditori.

Com gairebé cada curs ens fa molta il·lusió felicitar-lo a ell també a la seva família. Felicitats Marçal!

Premis relats breus coca-cola.
Maig 2014

L’empresa Coca-Cola organitza cada any un concurs de narració per l’alumnat de 2n d’ESO. Aquest curs, l’alumna Mireia Mei Torrecillas Cisa, de 2nD, ha guanyat un dels premis del 37è premis de relat breu en català, que es lliurarà el pròxim dia 24 de maig al Gran Teatre de la Xina de Port Aventura.

Felicitats Mireia!

Distinció a la selectivitat.
Juny 2014

L’Edgar Pardo alumne de l’INS L’’Alzina, ha obtingut una nota superior a 9 a les PAAU ( selectivitat).El conseller Andreu Mas Collell li va fer lliurament de la corresponent acreditació en un acte celebrat el 21 de juny a l’Auditori.

Com gairebé cada curs ens fa molta il·lusió felicitar-lo a ell també a la seva família. Felicitats Edgarl!