Estimades famílies,
Us enviem com a adjunt un document amb les últimes informacions sobre el viatge del 7-9 de juny a França, incloent un llistat de les coses imprescindibles que els vostres fills/es han de portar i el planning dels tres dies. Us recordem que, tot i que el professorat acompanyant portarà una còpia de la documentació de l’alumnat, ÉS IMPRESCINDIBLE que tothom porti els documents originals.
Aprofitem per a demanar-vos de nou que parleu amb els vostres fills en referència a la importància de tenir un comportament adequat durant el viatge, molt especialment pel que fa al consum d’alcohol i d’altres possibles substàncies, ja que hem sentit comentaris d’alguns alumnes al respecte (amb els quals, per descomptat, ja hi hem parlat, així com també amb es seves famílies).
Esperem que tothom gaudeixi i aprengui molt d’aquest viatge.
Atentament,
Professorat acompanyant i coordinadora de 4t

————————————

 

Estimades famílies,

Tal i com us hem informat per mitjà de diversos Tokapp, la documentació necessària que els vostres fills/es han de portar per poder anar al viatge de fi de curs de 4t de l’ESO que es realitzarà entre els dies 7 i 9 de juny al sud de França és la següent:

  1. DNI o passaport vigent.
  2. Tarjeta Sanitària Europea: triga uns 15 dies en arribar i es demana on-line.
  3. Autorització de sortida dels tutors legals dels i les alumnes (Mossos d’Esquadra fan el document sense demanar cita prèvia). Tenint en compte que el viatge es va retrassar des de les dates inicials previstes (a l’abril) al mes de juny i que la validesa d’aquest document és d’un mes des del moment en què s’emet, ja el podeu tornar a demanar.
  4. Passaport COVID vigent.

Us demanen que ens porteu una fotocòpia d’aquest quatre documents com a màxim el dia 24 de maig per a assegurar-nos amb antel.lació des del centre que cap alumne/a tindrà problemes per viatjar. Els vostres fills/es han d’entregar la documentació requerida bé al seu tutor/a, bé a la Coordinadora de 4t de l’ESO, Raquel Martín.

Recordeu també d’informar-nos si els vostres fills/es han de prendre alguna medicació de manera habitual per a tenir-ho present i d’adjuntar-nos el permís per a poder subministrar-los paracetamol en cas d’algun malestar puntual (aquests dos formularis també han estat enviats per Tokapp).  https://drive.google.com/file/d/1KjxMlQO7Ndur5cUAxvk6-LmnUpfPljiH/view?usp=sharing

Finalment, dir-vos que, tal i com es va informar per mitjà d’un Tokapp enviat la setmana passada, el dimarts 10 de maig, de 18 a 19 hores, tindrà lloc l’última reunió informativa (telemàtica) per a resoldre dubtes i compartir les darreres informacions sobre el viatge.

Atentament,

Raquel Martín, Coordinadora de 4t

Barcelona, 6 de maig de 2022

—————-

Benvolgudes famílies de 4t d’ESO,

Tal com es va informar a la reunió de dimecres passat, 16 de març, el viatge de l’alumnat de 4t d’ESO al sud de França s’ajorna pels dies 7, 8 i 9 de juny de 2022, amb les mateixes condicions.

Us adjuntem una breu presentació sobre el viatge de 4t d’ESO. Conté l’itinerari i activitats, la documentació necessària i els terminis de pagament (i condicions de cancel·lació en cas de COVID o malaltia).

L’alumnat que no vagi al viatge haurà d’assistir al centre. L’equip docent preveurà activitats vinculades amb la sortida.

El dia 16 de març a les 18 hores, en format virtual, farem una reunió per tal de revisar diversos aspectes sobre el viatge i la normativa.


COST I PAGAMENT

El cost del viatge s’ha incrementat 3 euros, per tant, el cost total és de 198 €.

El 1r termini de pagament és el 28 de gener (100 €)

Us informem que hem ampliat el termini per efectuar el primer pagament de 100€ del viatge de 4 ESO.

Les famílies que estiguin interessades a participar-hi i encara no hagin pagat el primer termini, teniu de límit fins demà dimarts 8 de febrer fins les 13h.

Fora d’aquest termini no es tindran en compte els pagaments, ja que la reserva a l’agència de viatges ja estarà tancada.

 

El 2n termini de pagament és el 2 de març (98 €)

Per fer l’ingrés cal fer una transferència a La Caixa ES18 2100 3201 3322 0040 7455

Si hi ha alguna família que vol gestionar el pagament d’una altra manera, que es posi en contacte amb el tutor/a a través del correu corporatiu o programa tutoria.

Si no us vau inscriure al formulari perquè encara no teníeu clar si el vostre fill o la vostra filla aniria al viatge podeu fer el pagament abans del dia 28 de gener.

Atentament,
Equip de tutors i tutores de 4t