Quina feina faig? Feines lliures d’estereotips!

Quina feina faig? Feines lliures d’estereotips! és un nou recurs pedagògic en línia format per déu càpsules audiovisuals que contribueixen a la visibilització de les dones professionals de la indústria del cinema i, per tant, a obrir el camp de referències a les noies d’ESO, batxillerat i cicles formatius, en el moment d’orientar el seu futur laboral.
El projecte Quina feina faig? vol contribuir a visibilitzar les dones professionals del sector audiovisual. Mitjançant 10 càpsules audiovisuals protagonitzades per diferents dones del món del cinema, descobrim les feines que desenvolupen des d’una mirada lliure d’estereotips.
Gràcies a aquestes càpsules podem:
  • Conèixer diferents oficis que, malgrat la seva infrarepresentació, algunes dones desenvolupen amb plenes competències i reconeixement.

  • Obrir el camp de referències a futures opcions professionals per adreçar-les, com a mesura d’acció positiva, a les noies en el moment que han d’orientar la seva vida acadèmica i professional.

  • Desvetllar la creativitat professional de l’alumnat en diàleg amb els missatges convencionals que forneixen les cultures del treball en l’àmbit audiovisual.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply