Premis i reconeixements

A la recta final del mes de juliol, tancant ja organització del proper curs, no volem deixar d’acomiadar-nos de tota la comunitat educativa de l’INS l’Alzina i desitjar-vos un bon estiu.

Aquest ha estat un curs ple de satisfaccions i creiem que, en el context actual en que massa sovint és notícia la notícia negativa, val la pena aturar-se un moment i destacar aquelles fites assolides que ens han encoratjat a continuar amb la bona feina que fan tots els professionals que formen part d’aquest col·lectiu.

Ha estat un curs ple de reconeixements a aquesta feina.

Proves cangur:  La participació en la prova CANGUR d’aquest curs ha estat, com sol passar amb l’alumnat del nostre centre, excel·lent, tot i que no dediquem cap temps dins de l’horari de les classes per preparar la prova. Aquest any també hem pogut gaudir del fet que tres dels nostres alumnes han tret un resultat que està dins del 1% dels millors participants de la prova del seu nivell. Aquest tres alumnes han estat: David Víctor Juanas (1r d’ESO), Victor Rodríguez Matas (3r d’ESO) i Guillermo Abad López (2n Batxillerat).

The Fonix: Laia Fernández Villanueva: 2n Premi Fonix de 2n de Batxillerat de Catalunya.

Finalistes al premi UPF al millor treball de recerca sobre les llengües i el llenguatge pel seu treball de recerca: The role of a translator in a literary work: Analysis of the translation of Harry Potter into Catalan:Laia Fernández Villanueva i Daryl Félix Orellana.

Seleccionats per participar al concurs Juvenes Translatores de la Comunitat Europea: Marc Prat, Laia Fernández, Michael Gabriel Cabrera.

També des de fa dos cursos som centre preparador per al First Certificate i tots els alumnes han aprovat.

DELF: la nota mitjana és un 9,05. La nota més alta és un 9,8, Anna Gámez.

Jocs florals: Daniel Mota de -1rbat- 3r premi poesia Jocs Florals de Sant Andreu i Laia Fernàndez de -2nA bat- 1r premi poesia Jocs Florals de Sant Andreu.

40a edició dels premis Coca- Cola: Júlia Aguilar Garcia, alumna de l’Institut l’Alzina, ens hi va representar, i hi ha obtingut el tercer premi del nostre sector

Bojos per la ciència: felicitem a les alumnes Irene Ji Mata Ribes (Bojos per la Natura) i Mei Torrecillas Cisa (Bojos per la salut i l’alimentació) que han estat seleccionades per a participar en aquests programes excel·lència per alumnes de batxillerat.

XXèTrialtó: Erika Robleda 1ª en categoria femenina, Berta Pardo 15ª i Sara Izagouhen 25ª.

Obtenció d’una beca Amancio Ortega: La Carlota Ontangas ha aconseguit una beca Amancio Ortega per fer estudis al Canadà.

1r Premi Jove de Còmic Sant Martí: Mayra Vives

Selectivitat i distinció a les PAU: el 100% de l’alumnat presentat ha aprovat i a més, per nota superior a 9, hem obtingut una Distinció a les PAU (Laia Fernández Villanueva)

Moltes felicitats a tots i totes per la feina feta i pels reptes assolits.

Que tingueu un bon estiu!

l’Equip Directiu

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *