Perquè estem fets de records

«Perquè estem fets de records»: un petit regal d’imatges, text i música

Explorant més aplicacions de l’IPAD

En el moment en què els iPADs entren a l’aula es  fa necessari una nova manera de treballar, és a dir, d’ensenyar i adquirir nous continguts a través d’aquesta eina, com ara fer ús de les aplicacions que ofereix per planificar l’estudi, programar activitats educatives o compartir documents i treballar col·laborativament. Estem convençuts que les tauletes milloren la creativitat, l’aprenentatge autònom, la motivació, les competències digitals i la comprensió dels continguts.

Els canvis sempre costen, són progressius i lents, però creiem que hem encetat un bon camí. Des de l’inici de curs ens hem estat formant, ens reunim i compartim experiències a través de  les reunions de la Coordinació d’Innovació. I també compartim experiències, inquietuds i propostes a la Comissió TAC, formada per pares i professorat de l’Alzina.

A l’aula, continuem explorant amb més aplicacions de l’iPAD, conscients que la tauleta és només una palanca de canvi cap a noves metodologies d’ensenyament-aprenentatge (treball cooperatiu, avaluació competencial, aprenentatge basat en problemes, etc.): una eina per convertir l’alumnat en el centre de l’aprenentatge.

Us presentem la feina que han fet els alumnes de llengua catalana i literatura de primer: unes petites pel·lícules iMOVIE per al projecte «Perquè estem fets de records», un recull de 10 records relacionats amb un ésser estimat, un petit regal fet d’imatges, text i música que ens ha permès treballar els temps verbals del passat i l’expressió de sentiments.

Agraïm a la Jasmin Chepur, Marta Rey, David Víctor, Txell Robledo, Bianca Fernández i Sergi Saavedra que hagin volgut compartir els seus records amb nosaltres.

 

Llengua catalana i literatura

Esther Sobré Obiols

 

Llengua catalana i literatura

Esther Sobré Obiols

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *