Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu els alumnes a partir de 1r d’ESO incorporen un dispositiu tecnològic (iPad) en el seu treball a l’aula. Cada alumne ha de portar la seva tauleta (serà propietat de la família).

Si ja disposeu d’un ipad ompliu el següent formulari:

En el cas que vulgueu aprofitar el vostre ipad caldrà que el feu arribar al centre el dia 1 de setembre perquè en puguem fer la masterització (caldrà que en feu una còpia de seguretat abans i heu de saber que perdreu tota la informació que abans contenia, i que a partir d’aquell moment el dispositiu serà l’eina de treball i estudi de l’alumne).

Per a aquells que no disposeu d’ipad us oferim la possibilitat d’aquirir-lo a través de l’institut amb les següents característiques:

iPad Air 2 Wi-Fi 16 GB Gris, Funda Air Slate Gris amb proctector de pantalla Otterbox i asseguraça per un any (prorogable, no inclou robatori, sí inclou danys, líquids, i ipad de substitució).

Modalitats de pagament:

  • Transferència o ingrés en un sol pagament: 471 € a  Sabadell Atlántico, compte: ES17 0081 0084 1300 0125 8131 abans del 28 de juliol. Cal fer-hi constar el nom i cognom de l’alumne/a per a poder identificar el pagament. En cas d’ingrés en efectiu podeu fer-lo sense pagar comissió a l’oficina de Passeig Maragall 156, entre les 8.15 i 9.30 exclusivament. En cas de transferència consulteu al vostre banc si us cobra comissió o no.
  • Transferència o ingrés fraccionat en tres terminis al compte ES17 0081 0084 1300 0125 8131 :
    • primer pagament, de 157 €, abans del 28 de juliol
    • segon pagament de 157 €, abans del 28 de setembre
    • tercer pagament, de 157€, abans del 20 d’octubre

Els ipads seran entregats al setembre a cada alumne amb la factura a nom del pare/mare/tutor indicat al  formulari (ja us informarem del dia). L’institut només fa d’intermediari (guarda en dipòsit les quantitats ingressades, que anirem transferint íntegrament a Microgestió).

En el cas que vulgueu adquirir un ipad a través del centre ompliu el següent formulari:

En el supòsit que no pugueu acollir-vos a una de les dues opcions i per a qualsevol altre dubte, no dubteu en contactar amb nosaltres a través següent formular: