Model d’implantació Ipad

Dos models : masteritzat i lliure.

Model masteritzat.

Què és la masterització i quins avantatges té?

Aquestes solucions fan més fàcil la gestió i permeten configurar i desplegar polítiques d’ús del centre, aplicar restriccions, desplegar apps. Ens permeten tenir un major control sobre el dispositiu.

  • El centre gestiona el dispositiu. Compra massiva d’aplicacions i possibilitat d’establir perfils( wifi, control del que estan fent, …)
  • Necessitat d’implicació per part de les famílies per formar una comissió mixta que garanteixi l’èxit del projecte.
  • L’empresa que ens dona més suport és microgestió: assegurances, masterització, finançament, formació pares i professorat.

A la següent adreça podeu trobar informació sobre les novetats que apple ha anunciat amb la nova actualització del sistema operatiu  iOs 9.3.

VEURE

Model lliure

L’altra possibilitat d’implantació seria la de dispositiu lliure. En aquesta opció perdem el control del dispositiu que porta l’alumne: Des del centre establim uns requisits mínims i és cada família/alumne qui gestiona el dispositiu, les aplicacions,…

Us agrairem que respongueu a les següents preguntes per tal d’acabar de prendre una decisió.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true” action=”polls” style=”blue” mode=”poll” show_results_link=”true” display_results=”true” percentages=”true” counts=”true”]