Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que encara queden armariets buits a disposició del vostre fill o filla.

La quota del lloguer és de 35€ per armariet i curs. El lloguer de l’armariet és opcional. Suposa poder tenir un espai on l’alumnat pot guardar el seu material escolar. Els armariets fins a tercer d’ESO estan situats a l’interior de les aules. A quart d’ESO i batxillerat, de moment estan situats al passadís (la nostra intenció és que amb la compra del curs vinent ja puguin estar tots situats a l’interior de les aules).

La primera tanda de reserves es fa ver amb la matrícula i la segona, en cas que hi hagi armariets sobrants, s’ofereix a tot l’alumnat al mes de setembre.

Encara hi ha armariets lliures. Les famílies que  hi estigueu interessades, heu d’omplir el document de sol·lititud i lliurar-lo a Secretaria amb el comprovant del pagament (adjunt en aquest missatge).

Important: a final de curs l’armariet ha de quedar buit i obert (sense candau). El número d’armariet canviarà cada curs. Si el vostre fill o filla va deixar material dins de l’armariet o va deixar el candau posat, cal que buidi l’armariet i el deixi obert el primer dia de curs. Totes les classes estaran obertes perquè l’alumnat pugui localitzar i buidar el seu armariet.

Properament comunicarem a l’alumnat quin serà el seu armariet per al curs 2019-2020 i a partir de quin dia ja els podran fer servir.

Pel tancament correcte de l‘armariet amb cadenat, aquest ha de tenir les següents especificacions (el més important és que la part cilíndrica, en forma de U, ha de tenir 5mm de diàmetre):