El professorat que elabora els seus propis cursos per completar el material de la seva assignatura els crea a moodle de l’institut. L’alumnat rebrà un correu amb el domini alzina.cat per treballar en aquesta plataforma. Tots els comptes de correu s’han de considerar comptes de treball i el seu ús és restringit com a tal.

iPad

En l’institut s’utilitza per a les classes d’ESO dispositius Apple iPad. A principi de curs Microgestió oferta un paquet format per iPad, funda i assegurança per tres anys a un preu molt competitiu, però el dispositiu es pot comprar en qualsevol altra botiga o podeu portar el que tingueu a casa. Cal que l’iPad compleixi uns mínims. Els models que es poden fer servir per al curs 2020-2021 són:
  • iPad Pro 12,9″ 2.ª generació
  • iPad Pro 12,9″ 1.ª generació
  • iPad Pro 10,5″
  • iPad Pro 9,7″
  • iPad Air 2
  • iPad 6.ª generació
  • iPad 5.ª generació

Assegurança

Des de l’institut es recomana que contracteu una assegurança per a cobrir el trencament accidental de l’iPad. Les famílies que han contractat l’assegurança a través de l’institut i Microgestió poden informar del sinistre a traves d’aquest formulari online: https://www.garante.es/alta-de-siniestro/. O bé trucant al 91 323 84 38.

Control de les famílies

Des del centre considerem que l’ipad és una eina educativa i confiem en la bona gestió que en fan les alumnes i els alumnes de l’institut. La tasca d’acompanyament de les famílies i dels professors és important per conscienciar que cal potenciar la maduresa i l’autocontrol dels vostres fills i filles. En cas de dificultats i necessitats específiques, per a les famílies que així ho demani, us oferim la possibilitat de restringir la utilització de l’iPad.

Hi ha l’opció de limitar les aplicacions que es poden fer servir i l’horari d’utilització:

Només s’instal·len les aplicacions que s’utilitzen a classe. Cap joc ni xarxes socials.
L’iPad es pot utilitzar fins a les 22:00
Per fer efectives aquestes restriccions poseu-vos en contacte amb el tutor/a del vostre fill.
Si  voleu fer un altre tipus de control podeu utilitzar tècniques i aplicacions de control parental. En els següent enllaços trobareu més informació.