LA MOTXILLA EMOCIONAL: taller de gestió emocional per a mares i pares

En aquest taller, treballarem de manera teòrica i vivencial aquells aspectes que portes dins la teva pròpia motxilla emocional i que se’t disparen en automàtic davant d’aquelles situacions que et posen en vulnerabilitat davant la difícil tasca de la maternitat i la paternitat.

Es tracta que durant una estona, puguis disposar d’un espai propi on poder parar, pensar i reflexionar, portant la mirada cap al teu interior i centrant-la en com estàs tu com a persona, en la teva pròpia emocionalitat (frustració, conflictes, impotència, por, ràbia, angoixa, tristesa, inseguretat…) i posant atenció en com la gestiones.

Revisarem aspectes com:

  • Creences i judicis interns respecte la maternitat, la paternitat, la família, la infància i l’adolescència…
  • Gestió emocional i les emocions prohibides.
  • L’empatia i l’impatia.
  • Límits personals.
  • L’estil de comunicació.
  • Gestió del conflicte.

Com més consciència tinguis sobre l’impacte emocional que aquests aspectes generen en tu, més consciència tindràs de la pròpia vulnerabilitat, i des d’aquesta consciència millor podràs acompanyar-te a tu i als teus fill@s, construint relacions vinculars més sanes i nutritives que facilitin el teu creixement personal i el de tota la família.
Dijous 14 de febrer

Horari: 18h a 20h

Lloc: C/Hipòlit Lázaro 26 (metro L4 joanic)

Preu: 20€

 

Coordina:

Laia Piqué, terapeuta gestalt, mediadora familiar, treballadora social, supervisora d’equips de l’àmbit socioeducatiu. Professora de la Universitat de Barcelona-IL3. Especialitzada en prevenció del maltractament infantil i acompanyament a famílies, infància i adolescència.

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS CLICA AQUÍ

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *