Inauguració del nou centre LGTBI de Barcelona

Benvolgudes i benvolguts,

El Centre LGTBI de Barcelona ja és una realitat. Després d’anys de reivindicacions, Barcelona compta amb un equipament públic que serà el punt de referència en l’atenció municipal de la diversitat sexual i de gènere; un espai plural, obert, compartit i inclusiu, adreçat a tota la ciutadania i a les persones lgtbi.

Gràcies a aquest nou equipament, les persones LGTBI disposaran d’un espai d’atenció directa i d’un ampli catàleg de serveis d’informació i orientació. Per al seu funcionament, el Centre LGTBI comptarà amb un equip de professionals multidisciplinari, i el suport i experiència d’entitats LGTBI de Barcelona.

Obrir el Centre LGTBI de Barcelona és un motiu d’orgull col·lectiu i de celebració. Per això estem preparant una Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc el proper dissabte 19 de gener, a partir de les 12 h, a la seu del Centre LGTBI, ubicada al número 22 del carrer Borrell. Serà una festa ciutadana que omplirà el Centre d’activitats, tallers i instal·lacions artístiques fins ben entrat el vespre; una eclosió de talent, creativitat i il·lusió per celebrar l’inici d’aquest espai comunitari que neix de l’esforç i el treball de totes i tots.

En nom de l’Ajuntament de Barcelona, i en especial de la Regidoria de Feminismes i LGTBI ens agradaria convidar-te a participar d’aquesta festa popular.

Esperem comptar amb la teva presència.

Salutacions,

Secretaria tècnica del Consell de les Dones de Barcelona
Departament de Promoció dels Drets de les Dones i LGTBI
Ajuntament de Barcelona
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *