NOVETAT

Us informem que la normativa d’autoritzacions a menors per viatjar a l’estranger ha canviat.

A continuació, els hi fem arribar l’enllaç on poden accedir al nou document d’autoritzacions de menors per viatjar a l’estranger.

Com a novetat, el que ha canviat respecte als anteriors, és que la validesa d’aquest serà de 30 dies des de la seva expedició.

Informem que totes aquelles que ja hagin estat tramitades però NO compleixin amb els nous terminis establerts, s’hauran de tornar a tramitar.

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Declaracio-de-permis-de-viatge-a-lestranger-per-a-menors?category=76531384-a82c-11e3-a972-000c29052e2c&evolutiuTramit=1&moda=1


Benvolgudes famílies de 4rt d’ ESO,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de com s’ha de fer el pagament del segon termini del viatge i de quina documentació podeu començar a preparar.

En aquest segon termini us demanem que feu un ingrés de 200 € en aquest compte del Banc de Sabadell Atlántico:

ES17 0081 0084 13 0001258131

Els justificants de pagament s’han de presentar com a màxim el dia 20 de febrer. El vostre delegat/da de classe els recollirà i els entregarà a la coordinadora d’extraescolars. Cal que hi consti clarament el nom i cognoms de l’alumne/a i el grup classe.

En cas d’ingrés en efectiu, podeu fer-lo sense pagar comissió a l’oficina del passeig Maragall 156, entre les 8:15 i 9:30 exclusivament. En cas de transferència, consulteu al vostre banc si us cobra comissió o no.

El cost total del viatge seran uns 585 €, per la qual cosa el pagament del tercer termini s’haurà de pagar al mes d’abril i serà de 200 euros.

Pel que fa la documentació, tot i que Irlanda no pertany a l’espai Schengen, per entrar s’admet el DNI o el passaport en vigor (reviseu que no estigui caducat). Només cal portar un document però nosaltres recomanem portar-los els dos, per si un el perden.

També cal portar la declaració expressa de permís de viatge dels progenitors, dels tutors o de qui exerceixi legalment la pàtria potestat. A finals de febrer podeu començar a tramitar-ho a l’Oficina dels mossos d’esquadra (es pot tramitar una declaració de permís de viatge amb una antelació màxima de 90 dies abans de la data de sortida ). Per fer la declaració de permís de viatge heu de presentar el DNI del fill/a, el DNI del pare o mare o tutor legal i el llibre de família. No hi ha taxes associades a aquest tràmit.

En el cas dels menors sense nacionalitat espanyola, la documentació requerida és el passaport del seu respectiu Estat en vigor, el NIE i per obtenir el permís de viatge s’han de dirigir a les a les autoritats consulars/ ambaixada corresponent. A més a més, s’hauran d’adreçar a l’Ambaixada o Consolat del país a visitar per informar de la seva nacionalitat, mostrar la documentació que tenen i preguntar que necessiten viatjar i fer els tràmits pertinents.

Un altre document que es pot tramitar és la Targeta Sanitària Europea, que certifica el dret del titular a rebre prestacions sanitàries durant la seva estància en qualsevol dels països integrants de la Unió Europea (enllaç a la pàgina web del centre).

Salutacions cordials
Coordinació d’extraescolars Institut l’Alzina

Benvolgudes famílies,
A la reunió de presentació de viatge us vam donar el preu del viatge, tenint en compte que vindrien 40 alumnes i tres professores acompanyants.
Ens vau demanar com podria variar el preu en cas que el nombre d’alumnes fos inferior.
Del pack inicial de l’agència, s’han afegit els següents conceptes:
 • Assistència sanitària, assegurança de responsabilitat  civil, assegurança de cancel·lació individual i assegurança de cancel·lació de grup
 • Autocar de la  Plaça del Congrés a l’ aeroport (anada)
 • 2 dies GUIA WALKING TOUR
 • Bitllet de transport públic per Dublin
 • Activitat Irish music dance
 • Entrada Christ Church Cathedral
 • Entrada  Dublinia
 • Entrada Malahide Castle
 
Preu total 40+3 = 585 €
En cas que hi hagi menys alumnes, el cost final seria aquest.
 • Total 20+2 = 605,2
 • Total 25+5= 593,2
 • Total 30+3=605,2
De totes maneres, com que no volem que el preu sigui superior a 585, el que fariem seria eliminar algun dia de guia, o alguna entrada de manera que el preu no sigui superi els 585 euros.
Salutacions cordials
Coordinació extraescolars
——–

Benvolgudes famílies de 4rt d’ ESO,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que enguany el viatge de fi d’etapa de l’alumnat de 4t d’ESO es farà a la capital d’Irlanda, Dublin, amb l’agència Cum laude. El viatge està programat del diumenge 3 al dijous 7 de maig de 2020 (5 dies).

El proper dimarts 8 d’octubre a les 18h l’agència realitzarà una xerrada informativa per aquelles famílies que estigueu interessades.

El nostre centre educatiu continua amb la proposta d’estades lingüístiques, ja que participem en el Programa GEP (Programa de Generació Plurilingüe), la finalitat del qual és millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat, afavorint el seu creixement acadèmic i posterior inserció laboral i capacitant-lo per interactuar amb el món en anglès.

El preu del viatge serà al voltant de de 585 euros . Aquest preu es pot veure alterat segons el nombre definitiu d’alumnes que hi participin i el preu del bitllet d’avió.

Per aquest motiu us demanem que feu una paga i senyal de 180 € , per saber amb exactitud l’alumnat que anirà al viatge i poder comprar els bitllets d’avió amb antelació. L’import de la paga i senyal ja no es podrà retornar en cap cas.

Heu de fer l’ingrés dels 180 € en aquest compte del Banc de Sabadell Atlántico: ES17 0081 0084 13 0001258131

Els justificants de pagament s’han de presentar com a màxim el dia 23 d’octubre (NOVA DATA LÍMIT). El vostre delegat/da de classe els recollirà i els entregarà a la coordinadora d’extraescolars. Cal que hi consti clarament el nom i cognoms de l’alumne/a i el grup classe.

En cas d’ingrés en efectiu, podeu fer-lo sense pagar comissió a l’oficina del passeig Maragall 156, entre les 8:15 i 9:30 exclusivament. En cas de transferència, consulteu al
vostre banc si us cobra comissió o no.

TAMBÉ NECESSITEM QUE ENS FEU ARRIBAR UNA FOTOCÒPIA DEL DNI (per tal de comprar els bitllets d’avió).

Després d’aquesta data , i, tot sabent el nombre de participants, us anirem informant del preu definitiu així com també d’altres detalls del viatge. El pagament de la resta
de viatge es farà en dos terminis més, al mes de febrer i al mes d’abril.

Salutacions cordials
Coordinació d’extraescolars Institut l’Alzina