Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Dilluns 11 de Febrer l’alumnat de primer d’ESO ha assistit a la xerrada Mestr@s constructor@s, de la Sarai Pascua, treballadora de BBRAUN, que forma part del programa “Trobades 100tífiques” realitzat en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

 
En el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, 100 científiques han compartit  la seva experiència en la carrera cientificotecnològica amb alumnes de 100 escoles de Catalunya. Actualment només un 30% de noies tria una carrera relacionada amb tecnologia, matemàtiques, enginyeria, ciència o informàtica, i aquestes xerrades tenen per objectiu animar a les noies, però també als nois, a triar aquestes carreres.
 
Ens ha encantat la passió de la Sarai per l’enginyeria i ha despertat entre el nostre alumnat l’interès per aquesta professió, que ha preguntat moltíssimes coses.  
 

Programa impulsat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Consorci d’Educació de Barcelona, amb el suport del Barcelona Institute of Science and Technology i STEMcat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *