Crossa d’aigua

CROSSA D’ AIGUA

Autora:  Anna Gas i Serra

Editorial Fonoll

 

El passat 29 de gener l’Anna Gas i Serra, ex alumna del nostre centre i ara universitària, va presentar a la llibreria Documenta de Barcelona, el seu primer llibre, un recull de poemes amb el títol de Crossa d’ aigua.

Aquest poemari, prologat magníficament pel nostre estimat company Abraham Mohino i Balet és el resultat d’un registre de vivències i de sentiments que, de manera sorprenent, ens mostra en forma de paraula metafòrica.

L’estona de la presentació va ser fantàstica doncs, entre el públic assistent, hi havia familiars, companys, amics i algunes professores d’aquesta casa.

Després d’una elocució del professor Francesco Ardolino i la poeta la Raquel Santanera, l’Anna ens va llegir alguns poemes. Hi havia nervis, unes papallones a l’estómac pròpia dels moments que es saben màgics.

Vull manifestar, personalment, que és un orgull com a professora que vaig ser teva, veure en forma de llibre aquestes creacions, Anna, que són bocins de l’ànima que ens deixies compartir i interpretar, perquè de vegades són clars i diàfans i d’altres misteriosos, sorpresius i catàrtics, embolcallats per l’atmosfera que només la Poesia sap crear, amb la certesa de que només es pot escriure allò que s’ha viscut.

Aquest recull de poemes enceta una via literària que, de segur, germinarà en molts altres llibres.

Els esperarem, Anna. Molta sort en el teu camí.

Felisa Pérez

Cap de departament de Castellà- Llatí

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply