Comissió per la COEDUCACIÓ

Aquest any s’ha constituït una Comissió per a la Coeducació a l’Institut l’Alzina en la que participen 7 professores i la dinamitzadora del Punt d’informació Juvenil de Garcilaso.

Aquesta comissió va fer una convocatòria oberta per convidar a l’alumnat a formar una assemblea feminista per la no discriminació. Aquesta crida va ser tot un èxit, alumnat de tots els nivells van assistir, tant nois com noies. Per tal de fer més operativa aquesta nova assemblea, es va decidir escollir representants per nivell.

L’objectiu d’aquesta assemblea és fer un diagnòstic de diferents aspectes del nostre institut amb una perspectiva de gènere i proposar accions DE CARA A ACABAR AMB LES POSSIBLES DESIGUALTATS/DISCRIMINACIONS PER RAONS DE SEXE, GÈNERE I ORIENTACIÓ SEXUAL.

TAMBÉ VOLEM CONVIDAR LES FAMÍLIES INTERESSADES A PARTICIPAR EN LA COMISSIÓ (encara estem estudiant la manera de fer-ho, acceptem idees i propostes). Aquelles famílies que voleu fer aportacions o participar, podeu enviar un correu a la Ione, la coordinadora de la comissió igonza49@xtec.cat.

La comissió per a la Coeducació acompanyarà a aquesta assemblea d’alumnes i aportarà les eines necessàries per tal que les accions proposades es puguin realitzar.

PDF MANIFEST UNITARI DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *