Cloenda Oficis a la Ciutat

Dijous 8 va tenir lloc la cloenda dels tallers d’Oficis a la Ciutat del Programa Èxit 2, en el qual han participat alumnes de la nostra Aula Oberta.

Al saló d’actes de l’Associació de Mestres Rosa Sensat ha tingut lloc el lliurament de diplomes després de les intervencions de Marta Comas, directora de l’àrea d’innovació, programes i formació del Consorci d’Educació de Barcelona, i Imma Adell, responsable del programa Èxit 2 de la mateixa àrea.

A l’acte han assistit més de 150 dels 170 alumnes de 25 instituts i centres de Barcelona, juntament amb els professors acompanyants i,naturalment, els responsables d’instituts i entitats que han organitzat els tallers. En acabar l’entrega dels diplomes, hem anat als Jardins Baluard, on els diferents tallers han muntat parades amb la col·laboració dels alumnes, on es realitzaven activitats referides als tallers i hem pogut gaudir d’un pica-pica muntat pels organitzadors de Plats a la Carta.

Enguany, els nostres alumnes han participat en els tallers de Reparació de Bicicletes, Vestit a mida, Plats a la Carta, Pentinat de temporada, Feines a Drassana, Ben Plantada i Ombra aquí, ombra allà. Tots han aprofitat i han gaudit durant l’execució dels tallers i, en algun cas, han trobat o confirmat la seva orientació professional a seguir, en acabar l’ESO. De fet, aquest és un dels principals objectius de la realització d’aquest programa.

Des d’aquí volem agrair la tasca de les diferents entitats que han organitzat els tallers que han acollit els nostres alumnes: Impulsem, Biciclot, Centre de Formació Colomer, Institut de Nàutica. Moltes gràcies als talleristes i, com sempre, gràcies a la oportunitat que ens brinden des d’aquest Programa.

 

Marta Serrano

Tutora Aula Oberta

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *