L’institut l’Alzina ofereix el Batxillerat Internacional dins dels seus estudis. School Code: 061335.

El centre oferta 25 places pel curs 2021-2022 amb una oferta formativa dels currículums científic, tecnològic i social.

LLISTAT LLIBRES

Les famílies que comprin els llibres a la Llibreria Bosch gaudiran d’un 5% de descompte.

Descarrega PDF.

MATRICULA

Benvolgudes famílies,

Us informem que la formalització de la matrícula del vostre fill/a pel Batxillerat Internacional es farà de forma PRESENCIAL el pròxim 13 de juliol de 9 a 14h. Haureu de demanar cita prèvia en el següent enllaç https://www.alzina.cat/cita-previa/

L’alumne que no pugui venir aquest dia presencialment, pot enviar tota la documentació electrònicament al correu families@alzina.cat

L’alumnat que cursarà la modalitat de Ciències ha d’omplir el següent formulari per tria la matèria de biologia o física https://forms.gle/nXzi1m33BxejQgES8

DOCUMENTACIÓ A LLIURAR

Les fotocòpies dels DNI i TSI han d’estar les dues cares al mateix full i per separat el del alumne/a, pare i mare.

Si feu la matricula electrònicament, la documentació s’ha d’enviar escanejada (no fotos).

Què cal pagar en el moment de la matrícula? 90€ . No oblideu indicar el nom de l’alumne/a.

  • Per ingrés o transferència a La Caixa ES18 2100 3201 3322 0040 7455
  • Secretaria: efectiu o amb targeta

MENJADOR

L’alumnat de l’IB tindrà classes el dimarts a la tarda de 15.30 a 17.30 h. Disposarà d’una hora per dinar i el centre habilitarà un espai amb microones perquè puguin escalfar-se el menjar.  També tenen la possibilitat de dinar a l’escola Dr. Ferran i Clua amb qui tenim conveni.  El nom de l’empresa que gestiona el menjador és AlimentArt. http://www.alimentart.com/

Durant el curs 2020-2021 l’alumnat de L’Alzina va dinar a dues aules habilitades al centre (amb les separacions marcades pel Departament de Salut segons siguin o no del mateix grup de convivència i amb les mesures de prevenció, ventilació i desinfecció que la situació requeria). Aquest curs és possible que l’alumnat dini al menjador de l’escola a partir de les 14.45 hores. 

Tots els usuaris han d’emplenar la  fitxa d’inscripció al menjador (clic per descarregar), fins i tot l’alumnat que en fa un ús esporàdic i entregar-lo al setembre a la coordinadora del menjador de l’AFA de l’escola, Marina Tabares.

Hi podeu contactar a través del correu següent:  menjadorferraniclua@gmail.com  o bé els telèfons: 933408382 (hi ha l’opció de deixar missatge al contestador) i el mòbil 660905925.

El preus del menjador són.

6,33€

Inscripció de dilluns a divendres *

6,96€

Esporàdic

Pagaments

Domiciliació bancària o efectiu, els pagaments en efectiu es faran a l’AFA del Ferran i Clua.

 

ARMARIETS

L’alumnat disposarà d’un armariet individual gratuït dins de l’aula.

Per a tancar l’armariet l’alumnat haurà de portar un cadenat. Cal que la part cilíndrica, en forma de U, tingui 5mm de diàmetre.

Us recomanem que mireu aquest vídeo de l’IB sobre el Programa del Diploma.

CURRÍCULUM DEL DP
Aquí podeu trobar informació concreta sobre com es desenvoluparan les assignatures del Programa Diploma al nostre institut:
Recordeu que per qualsevol consulta ens podeu contactar a ib@alzina.cat

Aquests són els altres centres públics de Catalunya que també ofereixen el DP de Batxillerat Internacional:

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que ja hem aconseguit l’autorització per oferir el Programa Diploma (DP) del Batxillerat Internacional (IB) a l’institut L’Alzina. Actualment, a Catalunya, només hi ha 6 instituts públics que ofereixin aquests estudis i, el curs vinent, nosaltres serem el setè.

Així doncs, a partir del curs 2021-2022, el nostre institut oferirà 25 places per cursar el DP i el Batxillerat LOMCE a la vegada; d’aquesta manera l’alumnat que el cursi obtindrà la doble titulació. Les places que s’oferiran seran de Batxillerat Científic, Tecnològic i Social.

Ben aviat penjarem la informació sobre el procés de selecció de l’alumnat juntament amb les dates exactes de les portes obertes (al mes de febrer) i el període d’inscripció (al mes de març).

Fem créixer L’Alzina!

https://www.ibo.org/es/