CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ

 • Jornada de portes obertes: dimecres 17 de febrer de 2021 a les 18:30h. Aquesta reunió serà virtual i cal formalitzar una inscripció prèvia. Enllaç a la inscripció (data límit d’inscripció 17 de febrer a les 12h): https://forms.gle/NZtyAuumv5ZZ5PFg9.  Avui, dimarts 16 de febrer hem enviat l’enllaç de Meet al correu electrònic que vau indicar al formulari. Si no l’heu rebut, reviseu la carpeta del correu brossa/Spam.

 • Preinscripció a les proves: de l’1 al 12 de març de 2021 per via telemàtica a través de la web: https://www.alzina.cat. Rebreu un codi d’aspirant passats uns dies de realitzar la preinscripció. Documentació necessària per formalitzar la inscripció online: certificat de nota mitjana de 1r a 3r d’ESO (numèrica), DNI escanejat i certificat d’anglès (si s’escau).

 • Proves d’ingrés: dissabte 20 de març de 2021 al nostre centre (horari per confirmar).

  • S’ha de dur el DNI original

  • S’ha de dur calculadora per la prova de matemàtiques

 • Publicació d’aspirants que passen a la fase d’entrevista: 6 d’abril.

 • Entrevistes personals: del 8 al 29 d’abril de 2021 aproximadament.

 • Resolució amb el llistat definitiu d’admesos: 6 de maig de 2021 aproximadament.

 • Confirmació de plaça: del 6 a l’11 de maig de 2021.

L’institut l’Alzina ofereix el Batxillerat Internacional dins dels seus estudis. School Code: 061335.

El centre oferta 25 places pel curs 2021-22 amb una oferta formativa dels currículums científic, tecnològic i social.

Us recomanem que mireu aquest vídeo de l’B sobre el Programa del Diploma.

Aquests són els altres centres públics de Catalunya que també ofereixen el DP de Batxillerat Internacional:

CURRÍCULUM DEL DP
Aquí podeu trobar informació concreta sobre com es desenvoluparan les assignatures del Programa Diploma al nostre institut:
Recordeu que per qualsevol consulta ens podeu contactar a ib@alzina.cat

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que ja hem aconseguit l’autorització per oferir el Programa Diploma (DP) del Batxillerat Internacional (IB) a l’institut L’Alzina. Actualment, a Catalunya, només hi ha 6 instituts públics que ofereixin aquests estudis i, el curs vinent, nosaltres serem el setè.

Així doncs, a partir del curs 2021-2022, el nostre institut oferirà 25 places per cursar el DP i el Batxillerat LOMCE a la vegada; d’aquesta manera l’alumnat que el cursi obtindrà la doble titulació. Les places que s’oferiran seran de Batxillerat Científic, Tecnològic i Social.

Ben aviat penjarem la informació sobre el procés de selecció de l’alumnat juntament amb les dates exactes de les portes obertes (al mes de febrer) i el període d’inscripció (al mes de març).

Fem créixer L’Alzina!

https://www.ibo.org/es/