Des del curs 2018/2019 l’Institut gestiona el lloguer dels armariets.

És opcional i dóna dret al lloguer d’un armariet on el vostre fill/filla pot guardar el seu material escolar. Els armariets fins a tercer d’ESO estan situats a l’interior de les aules. A quart d’ESO i batxillerat, de moment estan situats al passadís (la nostra intenció és que amb la compra del curs vinent ja puguin estar tots situats a l’interior de les aules).

QUOTA

La quota del lloguer és de 35€ per armariet i curs.

RESERVA

La primera tanda de reserves es fa ver amb la matrícula i la segona, amb el número de les taquilles sobrants, s’ofereix a tot l’alumnat al mes de setembre.

Encara hi ha armariets lliures. Les famílies que  hi estigueu interessades, heu d’omplir el document de sol·lititud  (LLOGUER ARMARIETS_setembre.pdf) i lliurar-lo a Secretaria amb el comprovant del pagament (al PDF trobareu les instruccions pel pagament).

Important: a final de curs l’armariet ha de quedar buit i obert (sense candau). El número d’armariet canviarà cada curs.

TANCAMENT

Pel tancament correcte de l‘armariet amb cadenat, aquest ha de tenir les següents especificacions (el més important és que la part cilíndrica, en forma de U, ha de tenir 5mm de diàmetre):