EDITORIAL
La revista Aluzina ja està de nou aquí, després d’un petit parèntesi, i ha arribat amb la intenció de quedar-se per molt de temps. Els darrers números van ser difosos en paper i alhora en versió imprimible. Ara ens presentem davant la comunitat educativa exclusivament en format digital amb la millor voluntat d’arribar a tothom d’una manera àgil i senzilla. Mercès les noves possibilitats que ens ofereix la tecnologia, també podrem rebre els vostres comentaris i actualitzar regularment els continguts.
Per tal que aquesta revista sigui una cosa estimada pel centre i alhora ens ajudi a fer-nos conèixer us animem a col·laborar en la seva confecció futura. La idea que ha guiat sempre la revista de L’Alzina és oferir materials de qualitat creats per l’alumnat i el professorat per tal d’aprendre, difondre reflexions, informar i, per suposat, somriure i entretenir-nos. Així, hem combinat notícies, entrevistes, articles de reflexió, relats literaris, ressenyes de llibres i pel·lícules, i passatemps amb la intenció de fer més gran i millor el nostre institut.
Desitgem que us agradi, que gaudiu del nostre treball i que aporteu el vostre granet de sorra per al futur. Els qui hem estat darrera d’aquest treball us agraïm per avançat la vostra atenció.
Benvinguts doncs a la nova etapa de la revista Aluzina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.