Fa un any aproximadament la revista Aluzina publicava el seu darrer editorial. En aquell moment evocàvem el tràgic segrest de centenars de noietes a Nigèria, l’intent d’assassinat de Malala més temps enrera i la seva recent proclamació com a Premi Nobel de la pau. Renegàvem de la guerra, de la violència, l’extorsió i el fanatisme mentre apostàvem amb un fil d’esperança per l’educació, la il·lustració i la concòrdia.

Avui, un any després, no podem dissortadament saludar un món millor. La llista de dolors i injustícies en el món s’obre pas en obrir la primera pàgina dels diaris de cada dia. Però nosaltres des de la nostra revista seguirem tossuts lluitant per la cultura i l’entreteniment amb il·lusió i alegria, amb el gust per la paraula ben escrita per tal d’arribar als vostres cors. La Bea, la Bet, la Ruth i el Xavi us intentaran oferir el millor per fer les vostres vides un xic més dolces i per tenir una referència amable en la que ja és i esperem que sigui la vostra revista.

Mantindrem les seccions que us han agradat en el passat però també us oferirem les nostres noves idees, demanant sempre la vostra complicitat i col·laboració en forma de comentaris o participant en els nostres reptes i concursos.

En un any en el qual hem viscut tot tipus d’eleccions, nosaltres votem i votarem decididament per la intel·ligència i la sensibilitat, per l’humanisme, la ciència i la paraula per tal de fer el nostre món una mica més racional i habitable.

Les darreres paraules d’aquest editorial són per la nostra companya i professora Esther Sobré, per recordar-la amb afecte i per dir-li que la trobem molt a faltar. Desitgem de tot cor que es recuperi i que ben aviat puguem veure-la entre nosaltres amb el seu somriure i energia habituals.

Que amb els nostres articles t’arribi una abraçada ben forta, Esther!

El comité de redacció.

One Response

  1. Esther

    Moltes gràcies per les vostres paraules. Jo també us trobo a faltar. Espero tornar aviat amb les piles carregades d’energia. Abans tindré temps de gaudir de la revista. Una abraçada!!!

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.