Ajuts menjador, resolucions setembre

Avui dimarts 6 de novembre ja ha estat publicada la llista d’admesos i denegats amb la quantitat concedida (el càlcul del nombre de dies totals adjudicats s’informarà a la resolució definitiva). Passeu pel centre (la llista amb els codis està penjada al suro del vestíbul).

Els interessats poden formular AL.LEGACIONS FINS AL 13 DE NOVEMBRE en el nostre centre.

Us relacionem els motius de denegació amb la documentació que cal que presentin:

-IMPOSSIBILITAT DE VALIDACIÓ DE RENDA: Vol dir que no s’han pogut contrastar les dades econòmiques. Cal que presentin la documentació econòmica, de tota la unitat familiar, de l’exercici 2017.

-SUPERA EL LLINDAR DE RENDA: Supera els llindars establerts en la convocatòria.

-SUPERA EL LLINDAR DE PATRIMONI. És possible que aquest increment patrimonial provingui d’un ajut o bé de lloguer o bé d’un altre tipus. Si és el cas cal que, juntament amb l’imprès d’al•legacions, presentin el Certificat on consti l’import obtingut per aquest concepte durant tot l’any 2017. Exemple: Ajut de Lloguer.

-SUPERA EL LLINDAR DE FINQUES URBANES. Vol dir que tenen altres propietats, fora de la l’habitatge habitual, l’import cadastral de les quals supera el llindar establert.

-EXISTEIXEN DUES DECLARACIONS A L’AEAT. Vol dir que han fet una declaració complementària. En aquest cas cal que presentin les dues declaracions de renda.

-NO CONSTEN DADES ECONÒMIQUES A L’AEAT. En aquest cas, cal que presentin documentació econòmica dels ingressos de la unitat familiar durant l’any 2017.

-MANCA FAMILIARS A EFECTES FISCALS. Vol dir que no coincideixen els membres informats a la sol•licitud amb els que consten a l’Agència tributària. Cal que presentin declaració de renda juntament amb el NIF/NIE, de la unitat familiar.

-SITUACIÓ IRREGULAR ENFRONT L’AEAT. Vol dir que, en la data de consulta, la seva situació amb l’AEAT no estava regularitzada. Per exemple, titular obligat i no ha presentat declaració d’IRPF. En aquest cas, primer cal que regularitzi la seva situació amb l’AEAT.

-MANCA DOCUMENTACIÓ ECONÒMICA EN LA SOL.LICITUD. Vol dir que, o bé cap membre de la unitat familiar ha declarat ingressos, o bé que els ha informat però no ha adjuntat la documentació. En aquest cas cal acreditar informació econòmica de l’exercici 2017.

-MANCA SIGNATURA: Vol dir que cap membre de la unitat familiar ha signat la sol•licitud d’ajuts menjador. En aquest cas la família s’haurà d’adreçar a l’Oficina del Consorci per tal de signar la sol•licitud. Un cop signada, l’estat de la petició sortirà en el llistat d’admesos i denegats de les presentades en el període de setembre.

-PENDENT: Vol dir que encara no hem rebut resposta de l’AEAT. L’estat de la petició sortirà a la resolució definitiva.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *