Activitats gratüites del Teenfriday 2018,

Us compartim la segona de les cinc activitats gratüites del Teenfriday 2018, dirigit a nois i noies entre 15 i 18 anys:
El Divendres 26 d’octubre, de 19h a 21h els nois i noies estaran convidats a la Sala Fènix del Raval per assistir com a espectadors i espectadores de l’espectacle Mirta en espera, d’Ángela Palacios.
És un espectacle que forma part del Cicle Dona’m Veu, un cicle de teatre de dones, actualment en programació a la nostra sala.
Nosaltres creiem que els hi agradará molt per la seva temàtica i la seva posada a escena.

“Mirta en espera” és un monòleg que beu del clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en què el príncep ve a salvar la princesa desvalguda. La protagonista vestida com a tal, repassa els clixés i trampes d’aquest tipus de relació única, respecte a la qual sembla que en aquesta societat no hi ha més alternativa de tenir.

A través del seu relat va desmuntant també el somni de constant progrés i vida perfecta, amb el que inevitablement hem crescut a força de pel·lícules, sèries i cançons. Aquest somni que ens atrapa en futuribles altres vides. Mirta és actriu i vol viure de la seva professió i la seva trobada amb el públic es converteix en una sàtira del món artístic on moltes vegades el que menys importa és l’art.

Al capvespre en què es desenvolupa l’obra, ha quedat amb un representant que vol que formi part de la seva nova agència. I ella, que tant ha esperat una oportunitat així, està immensament feliç davant la cita. Però en el fons, no sap si espera l’èxit o l’amor, i les històries que va relatant sobre la professió es barregen amb el desamor i els malentesos.

Mirta viu la vida com si fos una pel·lícula … I sembla que el seu clímax està a punt de succeir.

image.png
Us agrairíem que ens ajudéssiu amb la difusió del projecte, tot animant els joves d’aquesta franja d’edat a participar. 
Us recordem que totes les activitats són gratuïtes.

RESERVES DE ACTIVITAT o més informació:

Per a l’organització de les activitats i causa de l’aforament limitat de la Sala Fènix és molt important reservar prèviament la vostra plaça:

reserves@salafenix.com  o  trucant al 934 41 34 67

flyer teenfriday 2018_Página_1.jpgflyer teenfriday 2018_Página_2.jpg

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *