Entrades

Segon pagament viatge 4t ESO

Benvolgudes famílies de 4rt d’ ESO,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de com s’ha de fer el pagament del segon termini del viatge i de quina documentació podeu començar a preparar.
En aquest segon termini us demanem que feu un ingrés de 200 € en aquest compte del Banc de Sabadell Atlántico:

ES17 0081 0084 13 0001258131

Els justificants de pagament s’han de presentar com a màxim el dia 20 de febrer. El vostre delegat/da de classe els recollirà i els entregarà a la coordinadora d’extraescolars. Cal que hi consti clarament el nom i cognoms de l’alumne/a i el grup classe.

En cas d’ingrés en efectiu, podeu fer-lo sense pagar comissió a l’oficina del passeig Maragall 156, entre les 8:15 i 9:30 exclusivament. En cas de transferència, consulteu al vostre banc si us cobra comissió o no.

El cost total del viatge seran uns 585 €, per la qual cosa el pagament del tercer termini s’haurà de pagar al mes d’abril i serà de 200 euros.

Pel que fa la documentació, tot i que Irlanda no pertany a l’espai Schengen, per entrar s’admet el DNI o el passaport en vigor (reviseu que no estigui caducat). Només cal portar un document però nosaltres recomanem portar-los els dos, per si un el perden.

També cal portar la declaració expressa de permís de viatge dels progenitors, dels tutors o de qui exerceixi legalment la pàtria potestat. A finals de febrer podeu començar a tramitar-ho a l’Oficina dels mossos d’esquadra (es pot tramitar una declaració de permís de viatge amb una antelació màxima de 90 dies abans de la data de sortida ). Per fer la declaració de permís de viatge heu de presentar el DNI del fill/a, el DNI del pare o mare o tutor legal i el llibre de família. No hi ha taxes associades a aquest tràmit.

En el cas dels menors sense nacionalitat espanyola, la documentació requerida és el passaport del seu respectiu Estat en vigor, el NIE i per obtenir el permís de viatge s’han de dirigir a les a les autoritats consulars/ ambaixada corresponent. A més a més, s’hauran d’adreçar a l’Ambaixada o Consolat del país a visitar per informar de la seva nacionalitat, mostrar la documentació que tenen i preguntar que necessiten viatjar i fer els tràmits pertinents.

Un altre document que es pot tramitar és la Targeta Sanitària Europea, que certifica el dret del titular a rebre prestacions sanitàries durant la seva estància en qualsevol dels països integrants de la Unió Europea (enllaç a la pàgina web del centre).

Salutacions cordials
Coordinació d’extraescolars Institut l’Alzina

Informació rellevant viatge 4t ESO

Benvolgudes famílies,
A la reunió de presentació de viatge us vam donar el preu del viatge, tenint en compte que vindrien 40 alumnes i tres professores acompanyants.
Ens vau demanar com podria variar el preu en cas que el nombre d’alumnes fos inferior.
Del pack inicial de l’agència, s’han afegit els següents conceptes:
Assistència sanitària, assegurança de responsabilitat  civil, assegurança de cancel·lació individual i assegurança de cancel·lació de grup
Autocar de la  Plaça del Congrés a l’ aeroport (anada)
2 dies GUIA WALKING TOUR
Bitllet de transport públic per Dublin
Activitat Irish music dance
Entrada Christ Church Cathedral
Entrada  Dublinia
Entrada Malahide Castle
 
Preu total 40+3 = 585 €
En cas que hi hagi menys alumnes, el cost final seria aquest.
Total 20+2 = 605,2
Total 25+5= 593,2
Total 30+3=605,2
De totes maneres, com que no volem que el preu sigui superior a 585, el que fariem seria eliminar algun dia de guia, o alguna entrada de manera que el preu no sigui superi els 585 euros.
Salutacions cordials
Coordinació extraescolars

Julietes de L’Alzina

En el marc incomparable del balcó veronès de Julieta, tres de les nostres alumnes de 4t d’ESO, Ruth Casals, Andrea Sagástegui i Marina Torrecillas, donen veu al personatge immortalitzat per William Shakespeare.

La memorització i interpretació del conegut fragment monologat forma part d’una de les tasques vinculades a la lectura que hem desplegat enguany a quart d’ESO i que, d’alguna manera, hem intentat de fer vives durant el viatge de fi de curs a Itàlia.

Més Itàlia

Salute a tutti quanti

Itàlia ’17

Ciao! Estiamo bene! Us saludem des de la bella Itàlia!

Baci