Entrades

Experiències en 1a persona: el meu trànsit

La Raquel, professora trans d’un centre de secundària públic de la Mina, ens ha fet una xerrada online a tot 3r de l’ESO parlant sobre la seva experiència com a persona trans. Ha estat una trobada molt enriquidora on l’alumnat ha pogut fer preguntes i aprendre de l’experiència directa de la Raquel. Us deixem el seu instagram on podreu trobar diferent informació, com vídeos sobre el seu trànsit. @profe_raquel_anti 
Des de l’institut, i en especial des de la comissió de coeducació, volem agrair-li la seva participació i també la seva paciència amb els problemes tècnics inicials. Activitats com aquesta ens fan créixer plegades.

Decret d’Alcaldia per al qual es garanteix el dret de les persones transsexuals i transgènere i les persones intersexuals

Us informem que el passat dimecres 13 de març es va publicar al BOPB l’aprovació provisional del Decret d’Alcaldia per al qual es garanteix el dret de les persones transsexuals i transgènere i les persones intersexuals a ser tractades i anomenades d’acord amb el nom i el gènere amb els quals s’identifiquen, signat el 27 de febrer.

És per aquest motiu que s’ha obert  un període d’exposició pública de 30 dies hàbils perquè el conjunt de la ciutadania pugui dur a terme aportacions i/o les al.legacions que es considerin oportunes.

Les aportacions s’hauran de realitzar mitjançant instància al registre municipal del 14 de març al 17 d’abril.

Us adjuntem copia del decret provisional i de l’anunci del BOPB , on es fa constar que l’expedient 267/19 romandrà exposat al públic per a la seva consulta de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores a la Direcció de Serveis de Secretaria General de l’Ajuntament de Barcelona (Plaça Sant Miquel, 4-5, l’edifici Novíssim 4a planta).

Decret nom sentit – aprovació inicial 27febrer19

anunci-BOPB130319