Entrades

Setmana de la Ciència

La setmana passada van finalitzar les activitats dutes a terme per l’alumnat del centre relacionades amb la celebració de la 27ena edició de la Setmana de la Ciència, activitats organitzades des de l’àmbit científic-tecnològic de l’Alzina i adreçades a alumnat d’ESO, Batxillerat i Batxillerat Internacional.
S’han realitzat nombroses i diverses activitats com ara: participar a la 1a trobada de Biorecerca  amb alumnat de Batxillerat Internacional d’altres centres, descobrir biografies de científiques i científics rellevants, investigar quins contaminants trobem a l’institut i entorns, aprendre com es produeix la fermentació del vi, experimentar als laboratoris de química, viatjar en el temps per conèixer la història dels zoos i explicar-la en llengua anglesa….
Aquí us deixem unes fotografies de l’exposició muntada aquests dies al vestíbul de l’Alzina on es mostren alguns dels pòsters que l’alumnat ha creat per explicar a la resta dels companys i companyes el que han estat treballant aquest dies.

Setmana de la ciència

Amb motiu de la setmana de la ciència, els alumnes de 2n ESO han fet una Recerca de l’evolució dels zoos per acabar fent un #instaposter. Per grups van elaborar un post d’instagram amb una imatge I una explicació en anglès de com eren/que Hi havia als zoos en el passat.

Aprofitant el grup partit, vam començar un debat en anglès sobre si avui dia els zoos en cara tenen Raó de ser.

Setmana de la ciència

En motiu de la setmana de la ciència, una de les activitats que s’han realitzat al centre ha estat la participació de l’alumnat de 2n de Batxillerat de Biologia en una xerrada online sobre investigació i desenvolupament de vacunes.