Entrades

Mediació entre iguals

Un grup de professors de l’Institut L’Alzina he participat en un programa de formació.

Es tracta d’un curs de 15 h del programa de mediació entre iguals de curs 19-20, impartit per Neus Ferrer i Cesc Notó.

Ha estat profitós i il·lusionant! I transmetrem a tot el claustre els aprenentatges que hem anat adquirint en aquestes sessions. I preparant ja un nou curs de formació per a nous alumnes mediadors!

IX trobada de l’alumnat mediador de Barcelona

El passat dimecres 15 de maig el grup de mediació del nostre institut va assistir a la IX trobada de l’alumnat mediador de Barcelona.

Durant la jornada vam realitzar diferents tallers relacionats amb la bona convivència, les emocions, el diàleg, la gestió positiva dels conflictes…

Vam poder gaudir d’una jornada molt enriquidora i entretinguda on vam compartir experiències amb companys d’altres centres.

https://www.edubcn.cat/ca/noticies/detall?51617

Us deixem algunes fotos…

Trobada alumnes mediadors

El passat 16 de maig, els alumnes mediadors de l’Alzina van participar en la VIII Trobada d’alumnat mediador de Barcelona on van conèixer alumnes mediadors d’altres centres i van gaudir d’una jornada de jocs cooperatius i de reflexió per aprofundir en la millora de la convivència. Una bona experiència

 

 

Equip de mediació

Ja tenim format l’equip de mediació!!
Ben aviat els mediadors i mediadores passaran per les aules per explicar-vos en què consisteix la mediació i com la podeu sol·licitar.

Mentrestant us informem que ja estem a disposició de qui demani el nostre servei podeu fer servir la bústia que hi ha davant de consergeria. Escriviu-nos quatre ratlles per explicar-nos la situació i us buscarem.

Ultima sessió del curs de mediació escolar

Dimecres 21 de febrer vam acabar el curs de mediació. Els nous mediadors estan engrescats, plens d’idees i projectes. Tots a punt.
Moltes gràcies a tots ells per la dedicació i el temps compartit.
Àlbum de fotos

Tercera sessió del curs en mediació escolar

Formació d’alumnes mediadors

El passat dimecres 24 de gener vam fer la tercera sessió del curs de formació d’alumnes mediadors.
Ja estem començant a simular casos pràctics per practicar les intervencions. Les sessions són dinàmiques i engrescadores. Aprenem molt amb la Neus!

Iniciem el curs en mediació escolar

El passat dia 28 vam iniciar la formació en mediació a càrrec de la Neus Ferrer.

Vam gaudir d’una jornada molt interessant amb activitats molt dinàmiques i divertides on vam entendre la importància de resoldre els conflictes de manera dialogada  i com un mediador ha de saber interpretar els diferents punts de vista que poden aparèixer en un conflicte.

Ens tornarem a veure al gener. Aquí teniu algunes fotografies.