Entrades

Exposició “Punts de vista de la PAU al Níger”

Exposició al vestíbul de l’Alzina

Fins al dia 21 de febrer podreu gaudir de l’exposició: “Punts de vista de la PAU al Níger”.

Aquesta exposició neix de la necessitat de donar a conèixer les circumstàncies tan dures que s’estan vivint actualment al Níger.

Emparats dins la Tardor Solidària, ens proposem informar, de primera mà, de les sensacions que es viuen al Níger a través dels joves del Foyer de Torodi que estan participant al projecte de “Solidarització de Cultures” cartejant-se, en francès, amb alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Alzina, als quals volem donar les gràcies per la voluntat d’apropar-se a una cultura diferent posant molt d’interès per entendre-la.

Els demanem que al respondre, des de Torodi, expliquin quina és la seva experiència i sensacions sobre la PAU a la seva regió. També aprofitem per fer la mateixa consulta a divers missioners responsables de parròquies de la zona, on DNiger.cat dona suport al projecte d’alfabetització per a adults Educatous.

El resultat és aquesta exposició on podreu observar la seva real percepció amb l’ajuda d’aquestes cartes.

Les zones destacades amb groc son els paràgrafs, un cop traduïts del francès, que parlen de la seva difícil situació.

Gràcies,

dniger.cat

 

 

Dones que vàrem canviar el món

Durant aquesta setmana a l’institut estem gaudint d’una exposició itinerant, “Dones que vàrem canviar el món“, elaborada per diversos parcs científics i tecnològics de tot l’estat. L’exposició permet treballar diversos continguts relacionats amb la ciència i les dones.

Un dels objectius de la Comissió de coeducació és visibilitzar la contribució de les dones a tots els àmbits i matèries, per això hem portat aquesta exposició a l’institut.

Invitem a les famílies a visitar-la en horari de tarda, de 15 a 18h dimarts i dijous. Així mateix, estaríem molt contentes si us animéssiu a col·laborar d’alguna manera en aquesta comissió.

Podrem disposar de l’exposició fins al pròxim dilluns 21 de gener.