Entrades

Programa CIÈNCIA CIUTADANA – MOSQUITO ALERT i ASPB

Aquest curs 2018-2019, el nostre institut ha participat en el programa CIÈNCIA CIUTADANA – MOSQUITO ALERT i ASPB. El programa es basa en l’ús de l’aplicació per a mòbils i tauletes (mosquitoalert). Té l’objectiu d’unir ciutadans, científics i gestors en la lluita contra els mosquits que transmeten malalties.

L’estructura del programa separa les activitats en tres blocs. Un primer bloc de treball a l’aula on l’alumnat entra en contacte amb els coneixements i habilitats necessaris per participar en el projecte de ciència ciutadana. Un segon bloc d’us de l’aplicació a camp.

Un tercer bloc d’anàlisis conclusions i debat sobre els resultats del mapeig realitzat amb l’aplicació.

El passat divendres 14 de juny es van lliurar els premis del Concurs de de Barcelona 2019 als nois i noies que han participat al programa escolar del . Molt contents per la implicació i per la feina feta! https://www.aspb.cat/noticies/prevencio-del-mosquit-tigre-a-lescola/

Enhorabona als guardonats Sofía el Karkeri, Keila Azuaga i Adam el Bakkali de 1r d’ESO

Lliurament dels diplomes DELF SCOLAIRE 2018

El passat 13 de febrer 2019 va tenir lloc a l’Institut Français de Barcelona l’acte de lliurament dels diplomes DELF, que certifiquen el nivell de coneixement de llengua francesa.

A la cerimònia van assistir representants del Consorci d’Educació de Barcelona, del Departament d’Educació i del mateix Institut Français.

19 alumnes de francès (segona llengua estrangera) del nostre institut de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat van presentar-se el curs passat a les proves de nivells A2 i B1 amb un 100% d’èxit. Aquests diplomes són reconeguts a tot el món.

En aquest acte es van presentar també els vídeos guanyadors del concurs DELF, un dels quals havia estat elaborat per una alumna del nostre institut.

Aquí teniu la imatge d’alguns dels alumnes que van poder assistir a l’acte.