Entrades

Recomanacions confinament

Benvolgudes famílies,
El més important aquests dies de confinament és que ens cuidem molt i també que tinguem cura de les persones que estimem. Us fem arribar aquests materials i esperem que puguin ajudar-vos a passar aquests dies de la millor manera possible.
Guía de Acompañamiento Psicosocial para la crisis de Coronavirus – GAC – Grupo de Accion Comunitaria

Tancament de l’institut (instruccions del Departament de Salut)

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà  tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març (inclòs). Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us demanem que estigueu atents a la pàgina web del centre i altres canals de comunicació (correu electrònic, tokapp…) per a noves informacions oficials.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.