Entrades

Xocolatada solidària

El dia 15 de febrer l’AFA del Ferran i Clua i l’AFA de l’Alzina organitzen conjuntament la xocolatada solidària per recollir diners per a la investigació del càncer infantil.
El dia de la xocolatada podran portar un euro i comprar xocolata. La xocolata es farà a les 10h a escales que hi ha entre l’Institut i l’escola Ferran i Clua.  La Fundació Futur cedeix la xocolata sense cost.
Hi haurà un segon torn a les 16.30h.

POSA’T LA GORRA! 2018 AL PARC DE LA CIUTADELLA DE BARCELONA!

El “Posa’t la Gorra!” estrena nova gorra i dona el tret de sortida a la 18a edició a Barcelona!!!

Una campanya que arrenca amb força i ganes, doncs sabem que es esperada per tothom! Una campanya de sensibilització que vol donar a conèixer el càncer infantil i a la vegada recaptar fons per tirar endavant tots els nostres projectes.

En aquesta ocasió ha estat la dissenyadora de moda Agatha Ruíz de la Prada, qui ens ha regalat una gorra agosarada, molt diferent, trencadora i plena de força i vivacitat.

Aquesta campanya compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El pròxim 15 de desembre vine al PARC DE LA CIUTADELLA, posa’t la gorra pel càncer infantil i gaudeix d’un matí farcit d’actuacions i activitats dedicades als infants

Els beneficis íntegres de les gorres es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i també mantenint La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

La Gorra segueix donant l’entrada gratuïta als nens i nenes i descomptes pels adults per aquest dia:

  • Els menors de 12 anys i els socis del Super 3 que portin la gorra de la campanya podran entrar al Zoo de manera gratuïta durant tot el dia.
  • Els majors de 12 anys amb la gorra de la campanya, tindran un 50% de descompte en la tarifa d’entrada al Zoo durant tot el dia.

Posa’t la Gorra! … i uneix-te a la diversitat!
Gràcies per fer-ho possible